måndag 27 februari 2012

Modo besegrade Västra Frölunda, nu är det verkligen MåsteMatch för LHC tisdag kväll. Spelade inte Skröder i LHC en gång? Har för mig att han fick gå därför att han inte höll måttet. Tyckte LHC.
MONICA faller inte i farstun för Imperiet men gillar Märk hur vår skugga. Jag har den på singel. Monica spelar den snart i cd-spelarn. Rolf har svårt för Thåström men lugn, Rolf, god smak kommer med åren. Snart sitter du å diggar Ebba Grön.
Bilden: Elvis på scenen 1970. Den 28 februari samma år gjord ehan två konserter i Houston, Texas. Kvällskonserten lockade 43 614 betalande åskådare. Nytt publikrekord i den hallen. Självklart.
28 februari -- 26 år sedan Olof Palme mördades. Skriver något om bland annat det så kallade polis/militärspåret i Corren. Stör mig så inihelvete att detta spår aldrig utreddes ordentligt. Nu är det för sent. Intressant iakttagelse: Christer Pettersson greps i samma ögonblick som några utredare inom polisen var i gång att kartlägga ett antal polisers och militärers förehavanden före å under mordkvällen........
Den parlamentariska Granskningsrapporten (1994-1999) riktar skoningslöst hårt kritik mot att Palmegruppen (polisutredningen) och dess nonchalans när det gäller att gå till botten med det så kallade polis/militärspåret.
Nu är jag (nästan) säker: Ischias. Det är det jag har. Har läst om skiten. Allt stämmer, till punkt å pricka. I kväll: Kände mig som Jesus på Golgata när jag gick från bussen till Hjalmar Brantings väg/Elvis Presley Blvd. Satt sen ett tag hemma å hörde Frugan babbla om ditt å datt. Värken var olidlig. Sen körde jag lite styrketräning å sprang 25 minuter. Under springandet kände jag knappt nånting, värken rann liksom ut ur kroppen, strömmade ut från vänsterbenet. Sen, i söffan framför dendär tv-serien om svenskar i Thailand, knackade smärtgästen på igen. Skit samma. Nu har jag läst om ischias. Där stod att man kan få det som gravid men mej veterligen är jag inte med barn.
Besökte Akademibokhandeln i dag. Köpte några titlar, fick desto fler av Kjell att användas som vinster i FredagsFrågan. Första kommer på fredag, ett läckert stort pussel med 1 000 bitar. Den som vinner och å lyckas med pusslandet kan skryta med att han/hon lagt Marilyn Monroe.
Good night sweethearts goodnight!

12 kommentarer:

Rolf sa...

Ebba Grön har jag aldrig gillat. Jag tror inte musiksmaken växer med åren, tvärtom. Man blir bara mer avtrubbad och blasé.
Nu till något kul i musivärlden; Ranelid hotar med att hoppa av finalen! Kan man lita på det? Det är nog att hoppas på för mycket. Dessutom är han så egotrippad, att han gärna vill synas i rutan. Uttalandet är nog bara för att hamna på löpsedlarna igen. Jag hoppas verkligen. Han är faktiskt sämre än Ebba Grön Björn Brun.

Benny Andersson sa...

Hoppa av? Han? Aldrig i livet, som Rolf skriver vill han bara ha mera uppmärksamhet. En av de där nazistsnutarna sitter idag i Riksdagen för moderaterna.

Benny Andersson sa...

Ebba Grön och Eddie Meduza skulle jag vilja se ihop på scen idag.

Rolf sa...

Du har ju ett namn som förpliktar i musikkretsar Benny och Eddie skulle jag gärna se/höra igen.
Kan du förklara det här med nazistsnutar lite närmare. Jag fattar nog dåligt(små händer)

Rolf sa...

Jag tycker att Ranelid och Sara Li ska framföra låten "Mirakel" på Hovet ikväll. Det behöver båda lagen ett.

Sussie sa...

Känns knepigt att inte polisen undersökt det spåret:( jag såg GW Persson i svenska brott för ett år sen när han lovade ta upp det med högsta polischefen igen men sen har det varit tyst

Sussie sa...

nu är det inga problem att läsa lösenorden:)

Rolf sa...

MEN, varför krångla till det. Vanlig rak blockstil duger bra.

Monica sa...

En får tacke så mycket för vinsten. Efter en skön promenad i Rydskogen så har jag laddat CD-spelaren med vinsten. Jag hinner nog bara lyssna igenom en gång i dag för framåt kvällen till är "mitt" gammaldansgäng bjudna till Sturefors att tjoa tillsammans med dom.

"Tecknen du angav matchade inte ordverifieringen. Försök igen"

Rolf sa...

Du ser, dans igen och dom förbannade tecknen.

Inger sa...

Ajajaj,Tobbe!När ischiasnerven kommer ikläm gör det ont.Ordentligt
ont!Jag vet.
Ikväll har jag tittat på "Mot alla odds".Ett tufft gäng,med olika
funktionshinder,som till fots, eller med rullstol, tar sej igenom
Afrikas vildmark.
Kommer osökt att tänka på "Spik i foten".Dom,som är med i programmet, hade nog varit jäkligt glada om dom bara hade lidit av ischias!
Mer tv.Jag ser också på "30 grader i Thailand".Bra,över förväntan,faktiskt.Kjell Bergqvist,
en favorit,spelar som vanligt fantastiskt bra.Men nu dog ju han
redan i 4:de avsnittet.Och det är 6 kvar.
Eller dog han inte?sitter han där och smider djävulska planer under filten? Vi får se!
Den 28 februari 1986 sköt någon Olof Palme.
Den 29 februari 1986 firade vi min far,som just fyllt 70.Det kalaset blev en aning avslaget,kan jag säga.Farsan,sosse av hela sitt hjärta,ville inte ha nån smörgåstårta!Han mådde inte bra!
Palmes dödsdag glömmer jag aldrig!
Och inte hans födelsedag heller för den delen,för den är även min!
Grattis Till vinsten Monika!
Om jag skulle vinna pusslet med
Marilyn Monroe,då får maken äran att lägga henne!

Rolf sa...

En del straffar Gud direkt. Speciellt dom som inta kan lägga straffar. LHC är slut.