lördag 25 februari 2012

Sen kväll. Fortfarande plusgrader ute. Idag för två år sen började jag tröttna på allt satans snöskyfflande. Du minns väl? Snön låg snudd på meterhög på taken.
Svarat på FredagsFrågemejl. Ända tills i förmiddags levde jag i tron att jag åstadkommit en fråga som skulle orsaka kortslutning i skallen på er. Nu sitter jag med så lång näsa att jag kan klia mej i skrevet med den.
Fräckisarna droppar in. Måste samla mig å lägga ut nåra stycken då å då här on the blog. Men nu är jag för trött. Å lördag förmiddag drar jag till Södra Vi å hämtar Selma. Hon ska tillbringa helgen hos mormor å morfar. Jag längtar redan.
Bilden ovan visar Lilja, Selmas lillasyster. Samtliga barnbarn har så klart fotats av morfar på Elvispläden. Snacka om minne för livet.
Några stofiler gnäller på mig för att jag försvarar monarkin. Suck å stön. Lilla Sverige behöver det som sticker ut å som kan få omvärlden intresserat av oss. Slagsmålet om de växande turistströmmarna pågår å blir allt häftigare, en monarki är mer spännande för kineser, indier, latinamrikaner å andra än republik. Det är ju ingen tillfällighet att till exempel Sossarna ligger lägre än lågt med republikkravet i partiprogrammet.
SVT i kväll: Strindbergs Gustav III. Klår MelodifestvalSpektakelEländet med hästlängder.
Goodnight Sweethearts Goodnight!

8 kommentarer:

Sussie sa...

Vad skulle det kosta att gå över till republik och vem skulle man vilja ha som president. Jag läste om kineser som kommer hit för att de är nyfikna på kungahuset. Ha en go helg med lilla Selma.

Inger sa...

Lilja på Kungens arm.
Estelle på Morfars.

Inger sa...

Vet inte vilket som är värst,
LHC:s förlust eller Melodifestivalen?Eller Lördagsutbudet på tv.ö.h.t.
Lägger mej!

Rolf sa...

Christer o Lotta gick vidare, det var kul. Det är nog ändå lite för mycket "äldre schlager" över låten, för dom som röstar. Jag tyckte att den var jättebra och nog den bästa av hela det spelade fältet. Men vilken skOPA dom skickat dit då. Tur att den försvann omgående.

Rolf sa...

Vad bråkade Jämtin och Figren om igår då? Det verkar inte ens som LHC håller på LHC längre. Verkar betryggande!

Anonym sa...

slår inte lhc djurgårn på tisdag luktar det kvalspel, varför sk ajust lhc ha så svårt att få ihop ett lag som står upp för varandra. 1959chevan är en av dom grymmaste modellerna, en kompis hade en sån på 80talet sen såld ehan billigt när de fick ungar. Den bilen hade varit värd minst 150 papp nu.

Inger sa...

Såg ikväll Anna Hedenmo i"Agenda".Hon ställde,eller mer tryckte upp, Reinfeldt mot väggen angående arbetslösheten och A.kassan.Tuff tjej,det där,Hon fick Fredrik att svettas,och Filippa fick påfyllning med en skjorta i tvättkorgen.
Helvete,Fredrik,så mycke tvätt det har blivit sen han Stefan Löfven kom!Jag orkar inte!!
Läste Expressen idag.Fanns inget Aftonblad.Problemet med att läsa "fel" tidning är ju att man måste sitta.Ligger man och läser,kan man få skit i ögonen,men det visste ni ju redan.
I alla fall, läser jag om David Chamoun,4 år,som stegar in på Unicefs kontor i Stockholm och tömmer sin sparbössa på 2000 kr.
"Dom här pengarna ska ni ge till
hungriga barn",sa lille David.
Jag läser o måste svälja ett par gånger
och tänker:Det finns hopp!!!!!

Rebecka Håkansson sa...

4-åringen som skänker flera tusen kronor, är berättelsen sann så har Inger rätt att det finns hopp.
Rolig blogg, Torbjörn, jag har inte läst den förrän du skrev ut adressen till den i Corren. Den är betydligt trevligare och omväxlande än Correns övriga standardiserade bloggar. Men jag vill läsa mer om om Elvis.