torsdag 5 maj 2011

FREDAXFRÅGAN I CÖRREN

Vem är sångaren/textförfattaren X? En globetrotter som spelade för Kung och Fosterland. Hade inte Nio Liv. Många hjärtan gick i Tusen Bitar när han avled på tok för tidigt.
Uppmärksammades först som medlem i band som anfördes av en sångare som senare sjöng om fartyget som gick till botten 1912. Många dansband har lirat in Huskvarnafödde X låtar.
Att vinna: 3–CD–box med Jill Johnson (ljuvlig sponsor: Ann–Britt Hultman, Borensberg), Nya Riksettan (sponsor: välsorterade press stop i Linköping), cd-skiva med X, ÖIS klubbnål (X favoritklubb, sponsor Klas Brunnander, Linköping), 5 Corren–Triss.
Svar senast måndag kl 15.12, Torbjörn Gustavsson, Corren, 581 89 Linköping, torbjorn.gustavsson@corren.se, sms 0708 280609, meddelande Facebook, 0494 717 20.

6 kommentarer:

Rolf sa...

Får du inte 100(1000) svar på den frågan, så är det inte bara trutarna som tryter, utan även hjärnsubstansen. Om du skulle lägga av med blogg o dyl, var skulle du skriva av dig då? FB är inte riktigt rätt grej, för den här typen av ögondiarré.

raimo sa...

skitlätt:)

Monica sa...

FF är löjligt busenkel, alla vet ju vem det är, tror inte det är någon ide att skicka in svaret, jag vann ju inget förra veckan även att mitt svar var rätt då.

Rolf sa...

Pat Boone förstås.
Tre Kronor tar sig an Frankrike ikväll. Undrar om dom fixar dom?
Vakna upp alla trutar.

Monica sa...

Nej, det är Harry Belafonte

Rolf sa...

Deeoooo! självklart...theres a hole in the bucket dear Liza