tisdag 3 maj 2011

JAHA. Ibland funkar det att kommentera utan att registrera sig. Rolf kommenterar så under det tidigare inlägget. Jaja. Britt-Marie gör nånting ännu härligare --- hon kollar blogge å replikerar brevledes. Vanligt, handskrivet brev, alltså. Ljuvlig innovation, mera sånt!!!!!
jag är helt uppslukad, fascinerad: "Tobbes blogg/blogginlägg" står det på ett av vykorten Britt-Marie sänt mig. Du är en hämningslöst kreativ föregångare, britt-Marie!!!!!
MAUD OLOFSSON har det inte lätt. I lördags dansade hon regndans i skogarna kring Högfors för att dra ner regn och drivis till 1 maj. Hon lyckades inte. Å nu bildar Saab Automobile partnerskap (registrerat???) med kinesiska Hawtai Motor Group. Stackars Prussiluskan.
JAG FÖRSÖKTE läsa in mig på kinesisk fordonsindustri för sex, sju år sen, Slukade allt på svenska och engelska. Very interesting, som tysken sa. Fordonsindustrins utveckling planeras in i minsta detalj av kommunistpartiet, med ett 100-tal tillverklare och storkomponentproducenter som strategiska nycklar. GM, Volkswagen och andra företag utifrån satsar ju stort i Kina sedan tjugo år.

4 kommentarer:

Rolf sa...

Ryska maffian har köpt Saab, sanna mina ord.
Putin-Antonov kommer 2012 med den nya agentbilen Spy-ker. Det syns/hörs ju på namnet, att det är en spionkärra. Solong Saab, har aldrig ägt någon men vi kör dom på jobbet och då passar ju en spionbil in i bilden.
Har nästan alltid hållit mig till Volvo. Först en Amazon-63 och sedan 2 st p 1800 efter varandra, när man lekte helgon. Tror ändå inte att man lyckades lura någon.
Kör fortfarande Volvo, efter VW Scirocco, Ford, MB m fl.

Inger sa...

Vi har också alltid kört Volvo,förutom en kort tid på 70talet då jag rattade en gammal Saab.Den gick bra,ända till att jag tankade till vanlig bensin istället för oljeblandat.Sen gick den inte mer!
Men i eftermiddag flyger jag istället.Ska med dotter och dotterdotter till London.Hoppas dom tankat planet rätt.
Nu för tiden är det billigt att flyga till London och handla.
Att resa till Ullared kostar mer!

Torbjörn sa...

Haregott, Inger!

Rolf sa...

Ullared kostar PÅ mycket mer, vill jag lova.
Tobbe köpte en Saab för 1 000,-. Man får inget för pengarna.
Bäst att du kollar upp soppan innan avfärd Inger. Hör av dig på bloggen när du kommer hem igen.