torsdag 5 maj 2011

ULF JORNESTAD, S-hövding i rödröda Boxholm, mejlar ytterligare bilder från Presleydentens tal på 1 maj. Här syns jag tillsammans med Britt-Marie Johansson, som komponerade gaget i form av pinuptavlor med mera.
SPRANG i går. Sen soffan. Slökollade på hockeyn. USA har lagt av sig, på 70- och 80-talen slogs de vilt så snart de hamnade i underläge. Nu verkar laget bestå av en samling korgossar med mamma i publiken.
SÅG också slutet på Uppdrag granskning och kastades tillbaka till valrörelsen 2006. Alllianspartierna bände käften ur led när de idiotförklarade sossarnas "destruktiva förvaringspolitik". Kom bara borgarna till makten skulle de konstruerade förvaringsjobben raderas bort från den arbetsmarknadspolitiska kartan och ersättas av riktiga jobb. Lovade alliansen.
JAG KOLLAR Arbetsförmedlingens statistik: Vecka 17 var 93 065 personer inskrivna i alliansens jobb- & utvecklingsgaranti (plus 268 personer jämfört med vecka 16). I fas 3 hittar vi 26 607 personer. De blir bara fler och fler.
I ÖSTERGÖTLAND är 6 065 inskrivna i jobb- & utvecklingsgarantin. 2 303 återfinns i Fas 3, den yttersta förnedringen.
93 065 !!!!!!! Riktiga jobb?????

1 kommentar:

Rolf sa...

Läste i Corren idag att trutarna har blivit färre i länet. Det märks, inte minst på den här bloggen. Tur att Tobbe använder sin och blir belönad. Det är han värd.