måndag 26 april 2010

AHA, det var Inger som kråmade sig på balkongen i Vadstena 1960. Det ante mig. På den tiden fanns inte strumpbyxor. Har genomlidit Kinda kommunfullmäktige. Känner mig plötsligt sjuk igen. Inger Briggs, vår följeslagare i USA, vann Trisslott i FredagsFrågan. Kul. Jag längtar effter kaffe. MåndagsFrågan: Vem skrev Jag fikar efter kaffe? Den som börjar: Jag springer hos en flicka och låtsas vara kär.... Varför minns jag såna texter från 60-talets början? Om fem år är jag senil men en sak glömmer jag inte: Hur Inger kråmade sig på balkongen i Vadstena 1960. Nu ska jag äntligen.... dricka kaffe var det ja.
Undrar förresten varför jag är så kass på matlagning. Farsan behärskade konsten, brorsan behärskar den, jag kan knappt koka korv. Men jag är en jävel på att äta. Morfar kunde inte steka ägg, jag brås väl på honom.

3 kommentarer:

Inger sa...

Det var inte jag!Jag hade ju ingen balkong,annars hade det väl inte varit omöjligt.Måndagsfrågan= TORE SKOGMAN.Han va en rikti klippare han!!

Monica sa...

Svar på måndagsfrågan, Thore Skogman. Grattis Inger i USA till vinsten. Jag tycker det är intressant att läsa dina inlägg till PRESLEY-DENTEN
Och Inger i Vasstena kanske kråmade sig någonstans, men inte på någon balkong och inte i strumpbyxor, men på 60-talet var det höfthållare och strumpor & trosor av nylon så man höll på att frysa arslet av sig.
Roligt INGER. Fick se nu innan jag skickade i väg min kommentar att du var 15 min före mig. Jag är inte så snabb.

Inger sa...

Tjena monika!Jag har också frusit halvt ihjäl i nylonstrumpor o korsett.Mammas varningsord:Strumporna fryser fast på bena på dej när det är så här kallt, eller,ta på dej mameluckerna,det är ändå ingen som ser dom.Trodde hon!Men som du o ja säger:På balkongen kråmade jag mej icke!