måndag 19 april 2010

Direkt in från apoteket. Drug store. Bad om uppåttjack, gick därfirån med TP Mellanrumsborste. Apoteken privatiseras, och snart står Svensk Bilprovning på tur. Blir billigare så, säger allianspolitikerna. Eller sa. Innan rapporten som pekar på betydande prisökningar presenterades.
Ikväll spelar ÅFF. Tror jag. ÅFF krossar allt motstånd. Allsvenskan är bara barnet än.
Träffat Monica och kusinerna Bibbi, Christina och Inger på facebook. Trodde koppling var förbjuden enligt lag.
60-talets början: Leffe och jag vevar i gång Elvis Fan Club. Köper 5 Elvisvykort och textar ihop liite fakta. Får in en blänkare om klubben i Bildjournalen. Elva personer hör av sig, vi får dåndimpen, skriver tillbaka och förklarar att klubben lagts ner. Kortaste fanklubben genom tiderna?
Allt ståhej kring Maddeläääään å hennes kille å inställt bröllop.... nån som kan förklara va det handlar om?

5 kommentarer:

Åke sa...

Jonas o Madde genomgår en kärlekskris. Han arbetar hårt på advokatfirman Vinge och hon är ute o flyger med väninnor. Vinge som vinge.
Pressen träffade drottning Silvia på Norra Latrin och hon sjöng - det blir inger bröllop på lördag, på lördag. Knugen o Sivila, vill nog gifta bort Vickan först och inte ta uppmärksamheten från den tillställningen, med ytterligare ett bröllop. Varför så bråttom, brått lönar sig inte, som bekant.
Madde får väl operera in lite elektroder i ryggraden, så länge.
Den kanppen hinner väl juristen med att trycka på i alla fall.
Han får väl satsa på sig själv och ta saken i egna händer, det är vad som händer Tobbe.

Clot Iris sa...

Knappen ska det vara.

Rolf sa...

Den kan bli ett uppåttjack, beroende på vilket mellanrum du stoppar den i. Apoteken kan sin sak.
Väntar på en film på posten, där Elvis namn finns med i titeln. Avslöjar inte mer just nu. Den ska vara väldigt rolig. När jag sett den kanske Tobbe kan ärva/se den och sedan ha som pris i FF.
Jag återkommer om det.

Åke sa...

På tal om frågor, ett citat;
Ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar.
Nalle Puh

Inger sa...

Du hade mycke att stå i,i början på 60talet Tobbe!ELVIS FAN CLUB,kärleken till BEATRICE,den ljusskygga ordförandeposten i PIN UP KLUBBEN och CYKELN med LIMPAN! Kan tro att du trampade som en liten galning också efter raggarbilarna som dundrade Storgatan fram. Det ska böjas i tid,det som krokigt ska bli säger ordspråket och nog håller du på lika dant fortfarande?Du är än här,än där,än hit,än dit.Men du är inte 11 längre,så var rädd om dej!