måndag 12 april 2010

UNIKT: Syskrin från, tror jag, 60-talet. Siris sambo Hampus fick det som arvegods av en farbror. Vad säger damerna, har ni skådat ett dylikt syskrin förr? Nästan så jag frisknar till.

9 kommentarer:

Rolf sa...

Flickorna efterlyser lite skoj med vitsar osv.
Jag rekommenderar 2½ män på TV 3 mellan 19-20.00.
När man skrattar frigörs endorfiner som bl a bildar flera vita blodkroppar som stärker immunförsvaret. Även sex och choklad bildar endorfiner. Mitt tips är ett nyp(bakifrån) framför TV:n kl 19.00 och käften full av choklad. En enorm endorfinkick utlovas.

Rolf sa...

Är du dessutom förälskad i den du kramas med, är nog risken stor att hjärtat lägger av. Så ta nån där åtrån har svalnat något. Du ser ju ändå på tv och äter choklad samtidigt.

Inger sa...

Jag har aldrig sett ett sådant.Men ser ut att vara mycke äldre än 60tal.Sydde han mycke,farbrodern?

Rolf sa...

Han glodde nog mest på syskrinet, utan en tråd på kroppen.

Inger sa...

Låter lite besvärligt tycker jag Rolf. Jag har stärkt mitt immunförsvar med en lång cykeltur idag,så det får väl räcka.Men.....Jag har väl inget särskilt för mej mellan 19 o 20.00 och choklad är ju gott.

Torbjörn sa...

Inger, farbodern fick syskrinet fullmatat med synålar och rullar eller vad det heter. Han var ungkarl och varenda nål och trådrulle finns kvar, oanvända. Jag gissar att det är från 60-talet, med tanke på pinupporna.

Monica sa...

Vilket häftigt syskrin om det nu är ett syskrin, farbrodern tyckte väl det var väldigt fint, så han fyllde det med trådrullar och synålar för att ha ett giltigt skäl för att kunna ha det stå framme, och man kan faktiskt ha sybehör i vilket skrin som helst. Jag hoppas att Hampus får reda på lite mera, att du berättar om det, det är roligt med äldre och ovanliga skrin mm
Och visst mår du mycket bättre, du låter sååå livad

Inger sa...

När antikrundan kommer till Kisa,måste du gå dit med skrinet Tobbe.Jag har ett syskrin i form av en brudkista som det står KISA på.Från 40talet.De du!

raggarrockarn sa...

är syskrinet till salu köper jag