tisdag 13 april 2010

Vart tog våren vägen? Fastnade i Bjälbo? Aftonbladet skriker ut att det blir inget bröllop mellan Madelääään on nån jävla Jonas i år, och licensstyrda SVT låter en fjolla som heter Ebba leda införVictoriabröllopet-program och de skattefinansierade privatskolor som kallas friskolor lotsar vinstmedel till skattefria konton i skatteparadis och här sitter jag å undrar om det här verkligen är det Sverige jag ville ha å jag betalar gärna saftig skatt men herregud jag bränner av i hetta men så får jag en historia från en herre i Åtvidaberg å då anar jag åtminstone konturerna av en annalkande vår:
Frun var trött på att göra allt hushållsarbete där hemma, så hon och mannen kom överens om att laga middagen varannan dag. Dagen efter var det mannens tur och då frun kommer hem så finner hon mannen spritt språngande naken i köket, med ett glas vatten i handen. Han säger: I kväll står det kärlek och källvatten på menyn. Och så blev det! Dagen efter kommer mannen hem, han luktar förväntansfullt och ropar ivrigt: Vad ska vi äta idag, min skatt? Varpå frun kommer fram, naken, dåligt sminkad och med riktigt risigt hår och säger: Rester från igår!

3 kommentarer:

Rolf sa...

Det blir inger bröllop på lördag, på lördag, för kungen o Silvia....
Apropå syskrin, så hör jag dåligt med vårskrin. Våren kanske är skrinlagd.
Jag sitter som nålad vid tv:n o lyssnar på väderleksrapporten, utan en tråd på kroppen. Vilken hård dyna förresten. Ikväll blir det nog rester. Jag ska trä lite och slå knut på repet och kanske sy ett par stygn om jag stoppar.
Det kan bli trassligt men ändå full rulle lovar kockan.
Spetsfyndigt kan man säga och samtidigt ögla igenom en tidning med franska kort.

Inger sa...

Jag har jobbat till 21.30,så ikväll fick maken ta saken i egna händer och laga middagen själv.

Rolf sa...

Han gjorde 2 saker samtidigt alltså. Tog saken i egna händer och lagade middagen. Inget fel på simultanförmågan där inte.
Att gå samtidigt som man tuggar tuggummi, kan vara svårt nog för en del.