lördag 10 april 2010

I DAG däckbyte å koll av bromsar å rengöring. Lätt regn i luften. I går kväll: Hade bestämt mig för att springa. Kom hem, stökade lite, sen slog den STORA tröttheten till. Blev liggande i soffan, drack två öl, slumrade. Typisk reaktion, sa Frugan, efter en konstig vecka, med akutUSbesök, resor till US, anförande på ett seniorcafé och debattledare i torsdagskväll, ja jävlar. Klockan tio var jag klarvaken. Såg LA Konfidintiellt för säkert fjärde gången. Läste. Fortfarande vaken halv tre. Somnade, vaknade halv sex, läste Corren, värdelöst, tog ett av Frugans insomningspiller, sov till tolv. Däckbyte på ettermiddan. Många svar på FredagsFrågan. Kul. Nyheterna: Anders Borg vill höja ersättningen i a-kassan. Vadan denna plötsliga insikt och generositet? Jaså, är det valår. Nu måste jag sluta annars får Frugan fnatt.

8 kommentarer:

Monica sa...

Grattis Ingvor på namnsdagen,
ERLAND 6år:
En gynekolog är...
En som inte vet så mycket om halsen på folk.
Jag hörde på radion att Kerstin Thorvall 84 har avlidet, jag rekommenderar hennes böcker. i första hand,"Det mest förbjudna" och "När man skjuter arbetare"

Rolf sa...

En gynekolog är en person, som gärna tittar en person i ansiktet som omväxling.
Svärfar som är munskänk knäckte idén till dagens LF. Provar att föra in detta innan frågan kommer.

Rolf sa...

Hurra det gick. Söker en dryck förstås. En mystisk frukt kan förknippas med smak o doft. Passar nog inte till ärtsoppan.
Jupiter har en viss inverkan på när den ska avsmakas. Killen som har namnsdag den 23 april är en drivande kraft bakom tillverkningen.
Skål!

Inger sa...

Ska försöka hinna med dom också.Jag läser inte bok lika fort nu som jag gjorde förr.Behöver ha någon slags upphängningsanordning(Phu,va långt)för ögonlocken! En norsk journalist påstår(enligt Tobbe i dagens corre)att Svenska kvinnor är humorbefriade.Det stämmer inte.Vi skrattar väl alltid åt Norska journalister! I Aftonbladet skriver Terri Herrera Eriksson att Morgongåvan skulle vara ett tack för oskulden. O.K.Jag tänkte inte på det när jag fick min morgongåva och tydligen gjorde inte maken det heller.För då hade jag nog ingen fått!!! Travet gick åt fanders(som vanligt) nu återstår att se om någon från Visby Svenska spel slår en signal.

Monica sa...

Jag har inte tid nu. Ska titta på Millennium
Kan det röra sig om Sankt Göran och draken eller???????

Inger sa...

Sandemans Invalid Port är gott som attan,men Georg Sandeman hade väl många sorter i tillverkning.Så det är nog fel,men ett bra val!

Rolf sa...

Johannes 16:3 som nunna skrek, när hon höll på att bli våldtagen.
Gärningsmannen slutade direkt men när han kom hem och läste på stod det - Fortsätt du är på rätt väg.
Herrens vägar äro outgrundliga.
Ni är på G, men inte rätt dryck ännu. Ni har säkert inte kvar nån flaska idag, av den jag avser.

Rolf sa...

Per Myrberg och jag delade på en flaska, men jag tror inte att han minns. Annars kommer han ihåg mycket.