fredag 23 april 2010

INGER BRIGGS, USA, kan konsten att pigga upp Presleydenten. I samband med att hon svarar på FredagsFrågan hälsar hon mig välkommen till Staterna och utlovar en träff med en av the singers i kören som framträdde tillsammans med Elvis på 70-talet. Några av Ingers väninnor umgås med honom och hans fru. Stort!
Å I NÄSTA veva utlovar Inger sightseeing i Los Angeles-området, där hon har tre söner. OjOj.
NU DRAR jag till kiosken å köper Trisslott.

6 kommentarer:

Inger sa...

Hoppas du vann på en rejäl hacka på trissen Tobbe,så du kan dra till Staterna.Vilken lycka! Men du kan bara åka Lördag-Torsdag,så vi inte missar nån F.F.Själv ska jag gå till kiosken och köpa en travandel och lämna in en dagens dubbel.Vinsthoppet överger en aldrig.

Rolf sa...

Lotteri är den fattiges poesi, skrev någon klok person. Det sa alltid min mormor, som skulle fyllt
105 år i år.
Spelar man inte, så vinner man inte. Det är helt säkert i alla fall.
Jag har en given spik, nr 4 i lopp 1, helt klart. Nr 11 i fjärde loppet blir också farlig. Bra tips om man spelar spik-Harry

Inger sa...

D.D-1:10 D.D-2:10 Lätt som en plätt!

Inger sa...

På tal om spel,läser i Aftonbladet om Chris Shaw i Amerika som vann 1,9 MILJARDER!!! på ett lotteri.Ett fattigt butiksbiträde som nu har råd att gå till tandläkaren och är glad för att han kan betala sin elräkning. Det du Rolf,det var väl poesi för en fattig? Jag tror inte att det blir riktigt lika mycke på min D.D.

Benny johansson sa...

vaffan ska reinfelt va med i pausen i hockeyn för

Rolf sa...

Han är ju inte med i matchen annars, så jag håller med.