torsdag 5 mars 2009

ÄNTLIGEN --- CORRENS BRÖLLOPSSAJT

JAG GICK OMKRING och skämdes i nästan två veckor. Smög omkring med säck äver huvet. Men folk var på mig iallafall. "Varför har corren.se inte en bröllopssajt?" frågades det, morgon och kväll. Folk ringd ehem om natten och grät. Desperationen skrek i deras röster. Ingen kunde sova. Inte så länge Corren inte serverar läsarna en rojalistiskt klingande bröllopssajt.
NU RÅDER ÅTER harmoni. Bröllopssajten finns. Folks ansikten klyvs av lyckliga leenden, jag kan åter visa mig öppet. Men varför går Carl Philip och Emma skilda vägar? Är hon lesbisk? Eller stämmer ryktet att Carl Philip är sambo med Carl Jan Granqvist? Följ Correns bröllopssajt så får du veta. Får du inte veta det där så vet du var den obetvingliga Sanningen finns --- just det, i Tobbes World.

7 kommentarer:

Helena sa...

Ge dig nu !! Har du fått erbjudande från Se&Hör eller ?

Anonym sa...

Har också hört dom här ryktena om Carl Philip. Jag tror att både han och Carl Jan är TVESTJÄRTAR och öppna för det mesta och gillar båda könen och lite bakpulver.
Spaken till Vickans bröllop får knugen(ínte felstavat) dra i. Han är ju van att dra i spakar och apanaget räcker nog till det partyt också.

Anonym sa...

Hur menar du nu, är du inte riktigt nöjd med din arbetsgivares royalism?
Jag känner en president som lade ned en oerhört lyckad, framgångsrik och älskad republik...utan att ens meddela sina ministrar.
Kungligheter kanske är mer pålitliga?

Anonym sa...

Vad är det med Helena och Marilyn, vet kvinnor inte vad ironi heter, hur kan ni tro att han menar allvar.

Anonym sa...

Vems arbetsgivare är ROJALIST?

Anonym sa...

Har det nån betydelse om vi har kung i Sverige, han får ju inte bestämma någonting. Det enda hantverk han gör är att gå på hobbyjakt annars gör andra hans jobb. Han kör bil slarvigt och det har kungen som bodde tidigare på slottet också gjort. Nästa generation kommer att fatta, och ha noll känslor för kungen, för det är så många invandrare som inte kan ha nån relation på det sättet som vi svenskar har. Det kommer att bli en röstning om det om 40 år. Och då är det SLUT med kungligheterna.! Alexander är för SÖÖÖT! Kan bli hovnarr!

Anonym sa...

Ska invandringen ha död på kungahuset menar du?
Sorgligt i såna fall.