onsdag 11 mars 2009

TIDEN GÅR. Snart ett år sen Correns fotograf Persson tog bilden på Tant Grön och Anders Blom i Skänninge. Härlig bild. Cheva-tanten från 1954 spelar huvudrollen när Nostalgikvällarna i Vadstena rullar i gång igen. Hon och landshövdingen Björn Eriksson. Plus Anders Blom förstås.

HELENA AF MJÖLBY kommenterar inget på Tobbes World i dag. Helena opereras på US. Hon beräknas komma hem i kväll. Think of her och läs hennes rapporter på egena bloggen http://himmelenellerhelvetet.blogspot.com

PER-ARNE WISÉN är en annan kändis från Tobbes World. I går berättade Corren att Per-Arne är en av de krafter som möjliggjort den nya bok om Ivar Lo-Johansson och hans kvinnor som utkommer i januari 2010. Per-Arne är för blygsam för att framhäva sig men utan hans insatser hade boken inte fått den kompletta utformning den nu får.

ROLF, den allestädes närvarande som får hjärnorna att gå i spinn både hos USA-Inger, blondbomb, Agneta, Rebecka, Risto, mig med flera, ligger inte heller på latsidan. Själv skulle han väl säga att han tagit sig vatten över huvudet. Rolf är nämligen i högsta grad inblandad i tredje upplagan av filmen om Göta kanal.

DAGENS OPINIONSMÄTNING gläder Helena af Mjölby med flera: Vänsteroppositionen drygar ut avståndet till borgaralliansen, från 7,3 procentenheter i februari till 8,2 i dag. Bäst går det för vänsterpartiet, sämst för kristdemokraterna (under 4-procentsprärren igen). Sverigedemokraterna får bara 2,1 procent av de tillfrågades röster.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är långt till valet i september 2010. Då lär fler än Torbjörn Gustavsson stå med lång näsa.

Anonym sa...

Observer..man har inte roligare än
man Jersey.
Göta kanal 3 ja;;;;
En turist på Göta kanal
tyckte frugan var för sval
efter 58 slussar
och lika många pussar
saknade hon all moral

visst var den söt! så säg
Lite poesi skulle nog få ordning på Observer också.
Sitter just nu med nya anagram till Aftonbladets helgbilaga och återkommer kanske med lite nya tok.

Anonym sa...

Visste ni att observer är från Tranås ?

Anonym sa...

Knappast, KISE kanske.
Jag tror det är nån som driver med övriga bloggare och gör allt för att retas.

Anonym sa...

Vem är han då?