tisdag 31 mars 2009

FAVORIT I REPRIS: Anders Blom kikar ut ur garaget i Skänninge, och kolla --- vad är det som lurar där bakom!!! Just det -- en Ford Fairlane 500 Skyliner, född 1957. Jag inspekterade plåtcabben första gången i april 2008, snart ett år sen. Anders och hans polare har gjort underverk sen dess -- jag vet för jag följer hans blogg http://duckflower.blogg.se
VISST PLATSAR Skylinern i Correns serie Veterangaraget? Ska höra med Anders. nu när det börjar dofta V8-väder.
MISSADE DEBATTEN om fattigbloggen i Svt ikväll. Sen jag varit hos Frugan på US tog jag stallet, utfodrade hästarna, sen vart det kväller.
REGERINGEN upprepar att ingenting behöver göras, trots vad Konjunkturinstitutet säger. Sveriges regering måste va den mest verklighetsfrämmande som finns.

6 kommentarer:

Ronnie Sundin sa...

Regeringen komer inte att göra ngt. Det här är deras chans att pressa tillbaka arbetarna och slå sönder kollektivavtalet.
Bra att du skriver om IF Metalls uttalande i dag om a-kassan.

Ronnie Sundin sa...

Är Anders Blom inte han med den gamla chevan?

tutt sa...

Jag var gift med Anders Blom på 70 talet,jag övningskörde med honom. Ja, Ronnie, det var en cheva.

blondbomb sa...

haha tutt ljuger så det suger han är mkt yngre

Mia sa...

Fasen! jag missade också den debatten... Går den i repris tro?? Jag har läst lite på den där fattigbloggen. Den är mycket bra. bäst är kommentarerna. jag hoppas verkligen ALLA politiker läser den. Bäst vore att sätta alla politiker att leva på existens minimum i ett halvår.. FÖ tänker jag tvätta bilen i dag och sätta batteriet på laddning.. kanske blir det ett ärevarv runt stan sen!

Ronnie Sundin sa...

Det låter som det finns hopp om dig Mia, lycka till med laddningen.