tisdag 24 mars 2009

KUL ATT BILDEN på pussmunnen Elvis väcker så stor beundran. Alltså kör jag den i repris. Jag vårdar mitt förhållande till den kommenterande bloggpopulasen. Annars? Fungerar som lokalredakdtör på Correns Kisaredaktion den här veckan. Lindqvist har semester. Solar sig i Ydre nånstans. Tror jag.
WANJA. Så trött man blir. Har skrivit krönikor om eländet två dar på raken. Känns bara som för mycket. Men LOs förbundsordförande uttalar sitt fulla stöd och förtroende för LOs ordförande. De verkar gå på hennes linje att det är en enorm konspiration som ligger bakom alltihop. Det jag absolut inte fattar är Erland Olaussons roll. Han var LOs avtalssekreterare --- näst högst i rangordningen efter Wanja -- och en av de tre som sydde ihop det avtal som banade väg för den förre AMF-bossens frikostiga pensionsvillkor. Han och Wanja resonerade alltså aldrig med varandra?
KLOCKAN ÄR SJU. Drygt. Borde vara hemma. Borde ut och springa. Borde börja snusa. Borde skjuta mig en kula för pannan.
FICK MEJL från Inger Briggs i USA. Inger skriver att det organiseras demonstrationer mot Barack Obamas politik -- som anses för socialistisk! Fredrik Reinfeldt och Anders Borg verkar tycka detsamma.
FÅR MÅNGA KONSTIGA telefonsamtal. Idag ringde en pajsare som visste att allt som är galet eller snett och vint är sossarnas fel. Han har bland mycket annat räknat våningarna på det senaste höghuset i Tornby. Det är inte 19 utan 18 våningar och att det är 18 och inte 19 våningar beror uteslutande på sossarnas monstruösa maktmissbruk. Ibland undrar jag vad jag sysslar med.
JO. JAG ska ut och springa. Nä, förresten. Jo, kanske. Eller i morrn. Nä, då måste jag bevaka nån slags teaterföreställning i Horn.

Inga kommentarer: