fredag 30 oktober 2009

DET LACKAR, inte ens en månad kvar tills man får klänga på taket och i björken och på väggarna och nita fast glittrande, mångfärgade och blinkande lampor --- allt till tonerna av Elvis Christmas Album, Phil Spectors Julalbum och andra aldrig insnöade julskivor. Knuttarnas Julafton spelade brorsan och jag uppe hos Wettergrens. Jag har bjudit på skivan på Tradera men priset stack iväg som värsta nyårsraketen.
IDAG: Utbildningsdag på Corren. Jag lyckades med konststycket att hålla mig vaken ända till slutet. Varför ödsla krut på att försöka utbilda såna som jag. Tidningen ska göras om, igen. Sidor flyttas dit och hit.
I DAG hämtades The Rose. Frugan ringde när jag var på Konsum och meddelade att jag måste komma och hjälpa till att lasta. "Vi har hållit på i tre timmar, det är omöjligt att få in henne." Jag anlände, och tio minuter senare var Rosen inne i transporten. Jag -- en hästkarl.
MORRN FÖRMIDDAG: Ta ut hästarna, mocka -- sen in till Larssons och fetcha ljusslingor. Snacka om julafton. På kvällen blir det dvd: Hem till byn. Julafton i repris.
ONT I HUVET. Oskar skällde så dant att jag fick skallskador.
HÖRDE TVÅ krokodiler snacka med varann: Min bror reser mycket, sa den ena. Ä han handelsresande? sa den andra. Nä, han är handväska.
DRYGT MIDNATT. Man har inte roligare än man gör sig. Alltså har jag skittråkigt. Så trött att jag inte orkar gå å lägga mig. Den lyxprostituerade köpte bil i går -- En Ford Escort.
S-KONGRESSENS beslut om friskolor: Fegt. Friskolor ska förbjudas.
FÖR JÄVLIGT att inte fler genomskådar regeringens strategi att först kasta ut ca 53 000 långtidssjukskrivna ur sjukförsäkringen, för att placera många av dem hos a-kassorna, som redan knäar efter alliansens försämringsförändringar.
405 000 arbetslösa, 53 000 på väg att bli försäkringslösa och tidningar, radio och tv fylls av rapporter om att krisen är avvärjd, att kurvorna pekar uppåt. Vi hjärntvättas, matas successivt in i den marknadsliberala propagandacentrifugen, som snurrar allt snabbare.
Good night sweethearts goodnight.

4 kommentarer:

Eivor och Hans sa...

Trevlig helg till dig och familjen.

Rolf sa...

När krokodiljägaren skjutit sin
7:e krokodil utbrast han uppgivet
-Finns det inte en djävel som har skor?

Rolf sa...

Vilka pumpor!

Rolf sa...

Dansbandskampen; Per Gunnarz, giv mig styrka. Kvalitén hitills är ju usel.
Det första ett band ska tänka på, för att lyckas; skaffa en BRA sångare. Än har jag inte hört någon sådan i programmet.
Den 12 november ska jag göra Vadstena osäkert och den 14 nov. bär det av till Strängnäs och den hittills döende dansmusiken.
Schytts är med då och gamla rävar som dom är, kan man ju hoppas på lite bra dansbandsmusik.
Sten & Stanley står för dansmusiken.