onsdag 14 oktober 2009

KULTURHISTORIA

TEMPEST STORM, en världens genom tiderna mest legendariska strippor, är 81 år och lever gott. Det är hon värd. Hon föddes och växte upp i Georgia, utsattes tidigt för övergrepp, som fortsatte när hon avverkade två äktenskap före 20 års ålder. Sen drog hon. Lämnade allt. Och tog världen med storm. Inklusive Elvis. De dejtade ett tag, men Överste Parker gillade inte att Elvis umgick med en stripteasedansös.

5 kommentarer:

Rolf sa...

Hon tog dom med storm kan man säga och tog tempen på dom, eller var det tvärtom?
Höna 1 - Den nya tuppen eggar mej så jag får pippi.
Höna 2 - Med mej är det tvärtom.
Många musiker tycker om frukt...varför? Jo dom kan skalan.
Trumslagar´n var liten och satt.

Åke sa...

Hon dör nog inte nyfiken.

Anders B sa...

Härligt att höra lite Elvis på radion i dag, han spelas alltför sällan numera.

Åke sa...

Goodnight sweetheart, inatt blir det skithalt.

Rolf sa...

Efter all striptease behövs lite moral; Min underbara flickvän och jag har varit tillsammans i över ett år och beslöt oss för att gifta oss. Det var bara en liten grej som störde mig. Det var hennes vackra lillasyster. Hon var 22 år, bar tajta shorts och var ofta utan bh. Hon böjde sig ofta fram och visade sina behag och det var medvetet. En dag ringde hon och bad mig att komma över för att titta på bröllopsinbjudningarna.
Hon var ensam hemma och sa att hon hade känslor för mig som hon inte kom över. Hon ville älska med mig en gång, innan jag gifte mig med hennes syster. Jag var chockad och hon sa- kom bara upp i sovrummet och ta mig. Jag stod som förstenad och när hon kom till översta trappsteget, kastade hon sina trosor på mig. Jag vände mig om och gick mot ytterdörren och min bil. Utanför stod hela familjen och klappade händerna, över att jag klarat testet. Min blivande svärfar hade tårar i ögonen och kramade mig och sa -vi kunde inte önska en bättre man till vår dotter.
Välkommen till familjen.
Moralen i detta är förstås;
FÖRVARA ALLTID KONDOMER I BILEN.