lördag 6 mars 2010

EXPRESSEN (alliansen) ropar ut att Lars Ohlys son går på skattefinansierad privatskola, så kallad friskola, och bloggrymden fylls av fårskallat korkade inlägg från fårskallat korkade alliansare som låtsas upprörda.
VILKET JÄVLA LARV. I vanliga fall grymtar alliansnöffarna vilt om att den enskildes rätt att välja fritt. Det gäller tydligen inte Lars Ohlys ungar. Samma raMaskri hördes sen hans dotter skrivit in sig i en "friskola". Okej om det handlade om en grundskola, men gymnasieskolan --- Ohlys grabb går på byggprogrammet och väl i stånd att välja själv. Eller gäller inte det fria valet för Ohlys ungar? Måste de gå i farsans fotspår? Alliansarna avslöjar sig själva: De tvingar sina ungar till "friskolan". Stackars barn.

2 kommentarer:

Åke sa...

I Ohly have eyes for you.
Apropå politik, hur går det för de gröne i Vasstena?

Monica sa...

Tusen gånger hellre Ohlys ögon än Fredriks,och så är det skrämmande att höra att det fanns de som röstade på Fredrik för hans vackra ögon.........
I Linköping har vi ju Monica Ericsson
Så tycker jag också det är tråkigt (fast det är ju bra att den finns)att behöva använda mig av Googles översättning pga av jag inte förstår engelska som alla människor i Sverige gör. Eller hur?