måndag 29 mars 2010

LETTER FROM INGER: "Nu har iallafall jag vattentätt bevis för att Elvis slagit sig ned i La Conner, Washington. Var igen vid den byn i går och gick in i en andrahandsbutik och där stod Elvis. Vet inte ifall han var ägare av butiken eller kund. Försökte prata med honom, men har var blyg och sa ingenting. Han bara stod där. "
Foto: Inger Briggs.

6 kommentarer:

Monica sa...

Vilken härlig andrahandsaffär, där skulle jag vilja kolla runt.
Och Elvis - jag trodde han var skyddshelgon på Johannas café - är han allestädes närvarande?
Jag tänkte ta en tur till Blåkulla och eftersom Skavlan inte visas på TV förrän 9/4 så är det ingen brådska med att resa hem.

Åke sa...

Akta så du inte blir kvar där. Där har du bara kvasten att rida på.
Dans, bingo är det nog dåligt med också och ingen Skavlan på TV.
Det är ju äggande förstås.

Monica sa...

Nej Åke, jag kom aldrig iväg, jag satte kaffet i vrångstrupen i morse när jag läste ledarna Cromnow & Johansson. :-< (#)(#)(#)(#)
Jag hade INGEN aning om att jag som pensionär har en mängd ekonomiska förmåner. Lägre levnadsomkostnader? Alla fasta utgifter som hyra, el, försäkringar, mm. kostar lika mycket för en pensionär som för den som har ett arbete.
Och för att resa billigare med kollektivtrafiken så räcker det inte med att vara pensionär, man måste vara senior dvs. 70 år.
Och betalar mindre i inträde? Jag har kollat på programmet till Konsert & Kongress nu i vår och utav 11 st evenemang så var det 3 st som hade pensionärsrabatt. Det var de med Norrköpings Symfoniorkester, Östgöta Blåsarsymfoniker och Rigmor Gustafsson och Nisse Landgren möter Östgöta Blåsarsymfoniker. Det är absolut inget fel på de programmen, men det finns ju också annan underhållning t.ex. Shen Yun som jag tyvärr inte vann några biljetter till
Och tänk att jag kan spara in en ansenlig summa varje månad utav min pension som nu är 8 668 kr efter skatt. Men jag funderar på att säga upp prenumerationen på Corren, då sparar jag 193 kr/mån.
Vad tycker du Torbjörn, nu när inte Östgöten finns för Linköping längre så är det tyvärr inte så mycket att välja på om man vill ha lokala nyheter i en papperstidning. Eller hur?
Men så länge du finns kvar så är jag tacksam  :-)

Åke sa...

Faan man måste ju lägga in kommentaren 3 ggr innan den kommer in. Jag har bett Tobbe kolla detta.
Är han för uppäggad av likören, eller?
Räckte inte pensionen till Blåkulla ens

Monica sa...

Nää, dä va ingen pansjonärsrabatt

Inger sa...

Jag reagerade precis som du Monika i morse, när jag läste ledarsidan.Man kan ju undra hur ett par osnutna ungtuppar kan ha en så nedvärderande syn på dom som gått i pension efter ett(ofta) hårt arbetsliv.Det vore ju bra om dom tog reda på fakta innan dom uttalar sej Allt kostar lika mycke för en pensionär,som för en skribent på Corren!Och hade det inte varit för alla pensionärer,som byggt landet,så hade nog inte dom ,som behöver snyta sej,haft den positionen dom har idag. För övrigt hoppar även jag över Blåkulla i år.Hittar inte kvasten,och en ny kostar multum.Ingen rabatt där inte.