måndag 29 mars 2010

KONSTIGT. Försöker lägga in en bild som Inger Briggs i USA mejlat. Det funkar inte. Återkommer. Bilden är värd att vänta på. Inger mötte Elvis i en secondhand(?)butik.
STRAX till Folkets hus i Kisa för att bevaka kommunfullmäktige. Så kul har Presleydenten sista måndan i mars, nådens år 2010.
FÖRSÖKT ringa å boka biltvätt tisdag kväll. Inget svar. Gud hör bön men inte stationen i Kisa.
FRUGAN har upptäckt Tradera. Går snart inte att ta sig fram bland alla kartonger. "Bara billiga saker", hojtar hon, visst men kartongerna..... funderar på att starta en pappinsamling till förmån för behövande alliansare. Så kallade pappskallar.
NU till fullmäktige. Va har jag gjort för ont?

2 kommentarer:

Monica sa...

Jag tycker det är en bra och rolig hobby att kunna köpa billigt på Tradera. Det låter som om frugan bara köper än så länge, men hon kommer nog snart på att ni har en hel del som hon kan sälja så hon får bättre plats med det hon köpt. Och då är det jättebra att ha kartonger att packa i, så kasta inget förpackningsmaterial. Och de flesta kartonger går bra vika ihop så de tar jättelite plats. De syns knappast alls. Hälsa frugan att hon är välkommen till oss andra Traderare

Rolf sa...

Om man köper sånt man inte behöver, får man snart sälja det man behöver. Kronofogden vet.