måndag 24 maj 2010

DET VIKTIGASTE FÖRST: Victoria får som hon vill, det blir farsgubben som leder´na till altaret när hon gängar sig med Daniel. En världsnyhet, enligt Aftonbladet. Kyrkan tvingas backa. Håhåjaja. Vill brudparet att bruden ska ledas av sin far så why not?
DE RÖDGRÖNA vill höja landstingsskatten med 50 öre. Klokt förslag, räkna med att ledarredaktion och CorrensNTs ledarredaktion går i spinn och får värsta tuppjucket. De rödgröna preciserar vad de vill. Om högerpartierna säger nej måste de precisera sin politik. Hur hejda underskotten, hur möta de växande vårdbehoven?
ÖSTGÖTAlandstinget har i dag Sveriges näst lägsta landstingsskatt. Snittet för samtliga lansdting är 10,80 kronor per skattekrona. Höjer "vi" med en 50-öring hamnar skatten på 10,35 kronor.
IKVÄLL BJÖRKFORS. Ska bevaka en medborgarträff. Där fick jag för mina synder.

11 kommentarer:

Rolf sa...

Tur att farsgubben inte behöver svara på några frågor. Han vet ju oftast inte var han befinner sig.
Kungen alltså, inte Tobbe.

Monica sa...

Rolf, blå jungfruns muffins är säkert jättegoda och naturligtvis ska det vara smör i smeten, jag ska bara inhandla blockchoklad och nobless. Men måste det vara aluminiumformar, går det inte lika bra med silikon eller pappersformar? I så fall måste jag åka till stan om jag inte hittar några på tradera

Rolf sa...

Självklart går det med andra formar också. En muffinsplåt är förstås inte lika bra, då dom bör serveras i en form.
Lycka till och berätta om resultatet.
Åka till stan?? Tradera?? Vad menar du?

Inger sa...

Klart att landstingsskatten måste höjas.Skulle gjorts för längesen!Nu vinner ju de Rödgröna,så då är det snart genomfört.Vad gäller Viktorias väg till altaret borde hon stolt gå gången fram med sin Daniel.Pappan ska väl kroka med frugan,vem ska annars ta hand om henne? Tycker jag alltså,men vem frågar mej? Nu har skomakaren semester(mellan hägg och syren)hoppas han njuter och inte är lika däckad som jag,av den här förbannat irriterande pollen.Så här blir inga muffins bakade Rolf,men receptet är nedskrivet tills de värsta nysanfallen är över.Jag är klippt galen i kladdiga chokladkakor.Nu ska jag pudra näsan(rättare sagt smörja)och lägga mej.Natti!

Rolf sa...

En kvinna gick till läkaren för att hon hade problem med allergi.
-Jag får orgasm varje gång jag nyser.
Läkaren -Har Ni gjort något åt detta tidigare?
-Jaa, jag brukar köpa lite nyspulver.

Inger sa...

Jaa du Rolf.Inget ont som inte har nåt gott med sej!

Rolf sa...

Så är det nog. Lycka till med pudret och muffins, när snuvan har lagt sig.
Skulle Monica köpa formar på Tradera!!!...märkligt ställe att köpa formar på. Säljs dom på auktion numera?

Monica sa...

Nästan allt finns att köpa på Tradera, Tupperware, silicon bakformar, muffinsformar, till 12 muffin utrop 50 kr är en annons som finns nu på Tradera.
Men det finns också silikonformar på Rusta 12 st för 29.90. Det är inte Tupperware men de duger åt mig

Åke sa...

Silikonformar kanske kan användas till annat också. Det var ju 12 st.

Inger sa...

Regnet öser ner och det är lycka för oss pollenkänsliga!Mycke av det som flyger i luften slås till backen och blir liggande.Jag har igensvullna ögon,en näsa sårig och knallröd och snor som räcker till ett Niagarafall.Och jag behöver defenitivt inte köpa nåt nyspulver!Så jag välkomnar regnet som faller,blir det sol i morgon så är det nog jag som slås till backen och blir liggande! I AM SINGING IN THE RAIN,I AM HAPPY AGAIN.

Monica sa...

Inger,jag unnar dig regnet som har kommit idag och som gärna får komma i morgon också
Men på torsdag när jag ska promenera i Blodomloppet kan det väl få vara uppehåll och ingen blåst.