torsdag 6 maj 2010

DREAMLINE H poserar i väntan på att Presleydenten ska lotsa henne till käket i stallet. Dreamy är Johannas häst och påminner en del om mig: Gammal, tjurig o tvär om hon inte får käk. Härlig häst.
GRATTIS, MONICA, du har namnsdag -- jag ligger nåra dar efter. Men vadå att JAG fyllt 70!!!!!
I MÅNDAGS presenterade de rödgröna sitt budgetalternativ, och i den första opinionsundersökningen efter det glittrande rödgröna vårbudskapet är det sladderalliansen som går framåt och tillåmä går om de rödgröna. Sossarna ligger kvar på ungefär 33 procent och miljöpartisterna tappar mark. Ser ut som jag satsat på fel häst, igen.
PIGGAR UPP mig med Rockabilly Radio. The Shields med You cheated. Vilken låt!
SNACKADE med Dagge i går. Telefonsnack. Han berättade att han vart på apoteket och stött ihop med en gammal skolkompis av kvinnligt kön. De hade av nån konstig (?) anledning börjat dividera om Viagra. "Jag ska kanske ta å köpa en förpackning", sa Dagge. "Vad ska du mä dom te, dä enda du får sätta på är TVn", sa donnan.
SOSSARNA lite drygt 33 procent. Det här kommer aldrig att sluta lyckligt. Grannen och jag stod å filosoferade vid husknuten i går kväll. Han äger skogsmaskin å får Företagarnas medlemstidning i brevlådan. Fåt nåt år sen pryddes (??!!!) omslaget av en bild på Maud Olofsson. Den tidningen la grannen i min brevlåda. Jättekul.
I GÅR KVÄLL var vi överens. Ser mörkt ut för Europa inför hösten. Hjulen som börjat snurra efter finanskris och lågkonjunktur riskerar att börja slira när underskottsekonomierna exploderar. Grekland är först ut, vad händer i Spanien, Portugal & Storbritannien? Den höga arbetslösheten permanentas, ser inte bra ut alls.
SAMTLIGA konjunkturspåare som tittar djupt i kristallskålen förutser en arbetslösheten i Sverige på ungefär 9 procent de närmast åren, och samtidigt pendlar sossarna kring 33-34 procent i opinionssiffrorna. Inte konstigt att Dreamline ser fundersam ut.

5 kommentarer:

Helena sa...

Gick det att sanera brevlådan eller fick ni köpa ny ?

Nisse sa...

Hoppas att hon inte kommer på frimärken, då får man ju spotta på "fel" sida, eller slicka henne i nacken, tvi o.....

Rolf sa...

Åkte på lite trädgårdsarbete igår och påbörjade en ny text, till en gammal låt, gissa vilken? TF.
Stockros i mitt hjärta
låt mej beskära dej nu
blommande doftande Malva
rosornas ros de ä du
Av rosor som doftar i världen
är du den ros som fått allt
genom odlarens kärlek till landet
är du en blandning av rött och vitt.

Monica sa...

Jag har ALDRIG sagt att Du har fyllt 70!!!!! Eller Hur????????????????

Nisse sa...

Han är ungdomlig och ser ut som sjutton.