torsdag 27 maj 2010

GISSA vem som bor i det här socialiströda huset? 1 Gerda Antti X Presleydenten 2 Maud Olofsson
MONICA å hennes polarinna var iväg för att lämna blod. De fick inte lämna blod, skriver Monica i en kommentar till mitt förra inlägg. Är det åldersgräns på det? Vafför? Av omsorg om Monica och andra något äldre? Tror de att hon är så blodfattig att hon inte mäktar med att ta sig hem om hon blir av med lite blood? Mitt blod är så fullt av droger att jag inte vågar lämna. Jag tänker på mina medmänniskor.
BETALAT räkningar. Läste i Aftonbladet att Carolina Gylling lägger 20 000 spänn på kläder varje månad. Anna Book lägger 10 000. Cirkustält? Hur fan är folk skapta. Men nya byxor måste jag köpa, Frugan påstår att det inte går att fixa dragkedjan i gylfen.
Good night sweethearts goodnight

5 kommentarer:

Tommy Stil sa...

Jaha, är det så där det ser ut på Grejsland :)

Åke sa...

Grisland!

Åke sa...

"Nya" James Bond, Daniel Craig har setts hångla med en karl, utanför en bögklubb. Finns det inga redige karer kvar? Vart är världen på väg?
Jag säger bara Sean Connery, Roger Moore. Det är karlar det.

Inger sa...

Jaa du Åke,vart är det på väg? I en artikel jag läste i veckan,säger Anna Bergendahl,hon som ska sjunga i Eurovision Contest,att det är kärleken som är det viktiga och att hon lika gärna kan tänka sej en kvinna som en man.Hon är ju fortfararande bara barnet och vet väl knappt vad hon uttalar sej om.Hon fiskar nog efter röster från Gaybubliken.Krister Björkman kanske har ett finger med i spelet?Inte för att jag är så väldigt religiös,men är jag gammalmodig?Man och kvinna skapades ju,men som det kanske blir i en framtid räcker det nog med EN sort. Nu känner jag att jag åt för mycke taggtråd till frukost.Lycka till i kväll Monika,hoppas du fick ett bra nummer!

Åke sa...

Björkman vill nog inte bara ha fingret med i "spelet".
Har hon redan fått ett nummer?
Hon ser så oskyldig ut, så jag tror att hon miste oskulden, när hon satte sig på nappen.
Med tanke på den första finalen i förrgår och dom skitlåtarna, så borde det inte vara något problem att ta sig vidare för Sverige.
Det var roligt skrivet Inger, tänkte du på det själv, eller var det slumpen om fingrar o nummer?