måndag 31 januari 2011

CÖRREN i Linköping: Stämningen doftar mera Bättre begagnad begravningsbyrå än kåthet nyhetspuls. Annat var det på Östgöta-Bladet i Vadstena. Pulsen pendlade alltid kring Max. Värsta tryckkokarfeelingen. Mycket beroende på att allt samsades i samma kåk, på samma våningsplan. När tryckpressen från Hitlers dagar körde i gång skakade hela huset.
24 CORREN vevas runt om i Correnhuset. Det är det nya i den nya journalistiken --- att stirra sig i naveln och avstå från intryck utifrån. Här är 24 Corren det nav kring vilket universum snurrar. Ja jävlar. Corren i Kisa är mera levande. Där tittar läsare och andra plus en del som kommer för att snacka käften ur led in varje dag. Jobbar man där ensam tänker man ibland att det va då ett jävla spring, men i nästa ögonblick skänker man en tacksamhetens tanke åt det faktum att redaktionen utsätts för spontanbesök.
BILDEN: Graceland-kopian i Danmark tar form. Invigning i april. Om jag minns sätt.
LÄSTE DU JAN Guillous krönika i Aftonbladet i går? Så jävla bra.
TUNISIEN, Egypten.... Kul att nåt händer, men storbossarna och bossarinnorna i EU svettas och vilket inte på vilket ben de ska stå. När fackliga ledare i Egypten kastades i fängelse tidigare hördes inte minsta protestpip från EU.
NY opinionsundersökning: S går framåt med 0, 3 procent. YIPPPIIII, nu händer det saker.
CENTERN fortsätter backa. Kristdemokraterna likaså. Gud är god.

Inga kommentarer: