onsdag 19 januari 2011

Dolly Parton är dagens födelsedagsbarn. 65 år. Grattis, Dolly. Hennes Coat of manycolors sänder rysningar genom Presleydentens kropp.
Annars sitter jag mest å grunnar på om det är mödan värt att fortsätta betala skatt. Allt mer av våra skattepengar slussas vidare till ägarna i de företag som driver verksamhet åt kommuner och landsting.
Nyhet i dag: Kvinnor har dubbelt så svårt som vi med snopp att få arbetssjukdom godkänd av Utförsäkringskassan. Konstigt. Den nyheten skrev jag om för drygt 10 år sen. Då var det utslitna arbetarkvinnor som nekades att få arbetssjukdom godkänd. Nu gäller arbetslinjen, alla är friska å glada å jobbar hejfaddera fadderullanlej.
Partiledardebatten: Lyssnade bara då å då. Skrev ut en jävla intervju om en elkraftledning mellan Vimmerby och Kisa.
Just nu: En karl ringer och meddelar att Maud Olofsson är i teve. Apropå min efterlysning av´na i Cörren. Jag lovar kolla in´na. Nu slår jag på teven på redaktionen. Ingen Olofsson så långt ögat ser. Istället: En elevassistent berättar om en ung man med koncentrationssvårigheter. Partiledardebatten?
Nu käk. Handlar nåt skit på Hemköp.

4 kommentarer:

Rolf sa...

En ansiktslyftning till, så har hon pipskägg och örona sitter som rosetter i mungiporna.
Brösten är väl(inte) att leka med.

Torbjörn sa...

Jo, dom är verkligen att leka med.

Monica sa...

Oj, vad du var pessimistisk i da då
Jag är oppåt värre för att jag får efter skatt från pensionsmyndigheten 143 kr och från AMF 58 kr mera i månaden. Det blir nog av för första gången i mitt liv att rösta på Alliansen nästa val, de värnar om sina pensionärer också.
Och att kvinnor kommer att behandlas jämställt med män det tror aldrig kommer att ske.
Har du läst "Egalias döttrar" av Gerd Brantenberg? Boken om landet Egalia där kvinnorna härskar och männen förtrycks har låglönejobb, bär pehå (penishållare) mm

Ebbot(Tobbe) o Castello sa...

Vad ska pehån vara bra för?