fredag 7 januari 2011

Dagarna lunkar på. I går helgdag, i dag fredag, i morrn, lördag, ingen ordning på allting, som muslimen sa när han läste Teknik för allah. Inte sett synen av Wilhelm idag. Blir en sväng nu efter jobbet, i å morrn kommer Selma. (Gäller att tänka sig för, Siri, dottern, blir alltid så sur när de anländer å jag utbrister att nu kommer Selma. "Än jag då, har jag slutat att existera?" frågar Siri å ser lika bister ut som hon låter.)
Jaja. Skrev om Botrygg Bygg för några dar sen. Fortfarande förvånad över att Corren inte uppmärksammat rabaldret om bolagets stämningsansökan på nyhetsplats. I dag anlände replik från Michael Cocozza, publiceras på måndag, tror jag. Cocozza menar att svenska företagare står i strykklas när det gäller att freda sig mot förtal mot deras företag. Vad han vill är en förtalsparagraf som stoppar allt vad kritik heter.
Mobilen la av i onsdags. Typiskt. Med nyfött barnbarn å allt. Men bilder lär det nog bli ändå, och egentligen är det ganska skönt med en mobil som inte ger minsta ljud ifrån sig. Å vaddå --- morfar, mormor, farmor, farfar och mor och far klarade sig utan mobiltelefon.
Nån som sett filmen om Cornelis? Brorsan meddelar att den kommer till Rimforsa mot slutet av månaden. Är den värd att se?

2 kommentarer:

Patrik Nordin sa...

Ganska typiskt att Corren inte skriver om Cocozzas försök att tysta den bloggande byggjobbaren, jag är inte det minsta förvånad. Det ska bli intressant att läsa Cocozzas svar på din krönika.

Inger USA sa...

Nu har nog dagar lunkat förbi... Skriv igen.