fredag 30 december 2011

GÖTT NYTT ÅR

GÖTT NYTT ÅR på er allihop. Nu drar sig Prässlydenten tillbaka. Ska pröjsa en betalning för en Traderaauktion, sen kopplar jag ur mig. Har skrivit på tok för mycket den här veckan. Helt i onödan. I morrn är samtliga ord glömda. Jag skriver i lösan sand. Så är det med journalistiken. Vafan ska vi med tidningar till. Hare gött, ät nåt gött & söv så sött. Apropå det så drömmer jag värre än nånsin. Häromnatten hade vi flyttat till en lägenhet i Skänninge och mor & far kom å va riktigt förbaskade eftersom de först åkt till Kisa när de skulle hälsa på oss. Aningen kortare mellan Vadstena å Skänninge än Vadfstena å Kisa. Men sexdrömmar är det dåligt med. Flera veckor sen sist. Hoppas på i natt.....

11 kommentarer:

Rolf sa...

Blodtrycksmediciner sätter fart på sexdrömmarna. Det är nog ändå bättre med normalt blodtryck och sex i verkligheten. Man kan ju svimma av blodbrist i hjärnan förstås, när det samlas på ett annat ställe. Man får stå på huvét o pippa och det kan ju bli lite knepigt, men vad gör man inte.

Sven sa...

Det skrivna ordets förbannelse är just att det är så lätt att tycka att man är klok och förnuftig när fingrarna löper över tangenterna och de enda granskande ögonen är ens egna och den enda kritiska rösten är ens egen.
Det är i mötet med andra människor som dynamisk och skapande kritik uppstår och orden får verklig stringens.
Gott slut önskas Presleydenten - hans nära och kära - och alla läsare av hans blogg!

Inger sa...

Det Presleydenten skrev i dag,i går
och alla andra dagar,var inte i onödan.Jag har inte glömt det han skrev,det finns kvar på politiklitteraturfamiljehyllan i hjärnkontoret och dyker upp då o då.
Tack, för ännu ett år med krönikan i Corren.Tack för Bloggen,som gör den grå vardagen,om inte skimrande,så i alla fall ljusare.I love it!
Jag önskar honom,hela hans familj och alla bloggare Gott nytt år!!!!

Benny Johansson sa...

Gott nytt, jag tycker också att nyårsfirandet är för mycket men en stänkare är aldrig fel. Tobbe du måste fortsätta med fredagsfrågan.

Rolf sa...

En stänkare var det ja. Ikväll blir det champagne och jag delar Winston Churchills uppfattning, att den ska vara kall, torr --och gratis. Kall och torr stämmer bra. Tar man däremot den gamla prästens Dom Perignon -57, DÅ blir den inte gratis. Det blir Bondtema ikväll. Martinis, skakad, inte rörd, för rörd blir man ändå, av nån. En annorlunda martini ss Appletini, Allans favorit i 2½ män.
Hur mycket droger tog Charlie Sheen?
-Jo tillräckligt för att döda 2½ män.

Rolf sa...

Jag skulle precis provsmaka körveln, då hustrun utbrister -Vi glömde citronsaft till våra appletini!! Skämt åsido som frukthandlar´n sa. Det var precis tvärtom.
Snäll som man är, så sa jag
- körväl efter körvel.
Snittarna till Dom P, är räddade.

Göran Holmberg sa...

Gott Nytt År tillönskas Torbjörn med familj och läsare av denna blogg. (Jag kommenterar under Torbjörns inlägg "Lördasscrönica".)

Bettans krypin sa...

GOTT NYTT ÅR från mej och Henke!!!!!

Sussie sa...

GOTT NYTT ÅR!!!!!!

Rolf sa...

Jag glömde köpa hattar igår. Ändå var alla i hatten. Lite senare på kvällen, var vi ute och rullade hatt.
Såna här dar kan man inte kalla kalla, dom borde heta heta. Det har rått rått väder en tid, men nu har de blit blitt.
God fortsättning.

Inger sa...

3:rätters med det kära gamla gänget,vänskap sedan många år tillbaka.Förra året hade jag värdinnerollen,i år blev jag uppassad som en Drottning!Sitter där bara och blir serverad:Skagenröra på Pumpernickel.OP.Andersson o öl!
Fläskfile,svampsås, en himmelskt god potatisgratäng och gott rött vin.Och så....Pannacotta! Tack!
Dagen efter kommer alltid.Oftast bra, ibland ledsam!
Ett barnbarn, på väg hem med sin kompis efter nyårsfirande,för att se en fotbollsmatch på tv,blir slagen,helt oprovoserat!
En vit bil,med fyra pers.stannar,
En hoppar ur,ger min "Putte" ett spräckt ögonbryn!Sen drog dom igen! Tyvärr tänkte han inte på bilnumret,men att deras hår inte var rågblont,det är han säker på!
Idag har jag gråtit för min"Putte"och hans uppvaknande till verklighetan.Idag föll en tår för mitt Sverige,det som fanns .