fredag 9 december 2011

LYX: Frånåmed torsdag kväll till midnatt söndag tar jag socker i kaffet. Mumselumumsfillibabba!!!!!! Julveckan unnar jag mig socker i kaffet varevida dag. Bergen sjunken, djup stån upp, himmelriket är nära!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 kommentarer:

Monica sa...

Jag tar alltid i socker kaffet, men ingen grädde eller mjölk.
På tal om annat så i den krönika som du Tobbe hade 6/12 i Corren så skrev du om Frälsningsarmén och jag vet att de liksom Stadsmissionen gör en väldigt stor insats.
Jag gick med i Correns läsarpanel för att de hade som en av belöningarna att när man kom upp till en viss poängsumma då kunde man skänka 100 kr till Stadsmission, det tyckte jag var jättebra.
Men så plötsligt var det alternativet borta, kvar var biobiljetter och trisslotter. Nu senast när jag hade gjort mig förtjänt av 2 st trisslotter som tidigare har skickats ut i brev, nu så kom ett mail med två presentkoder och jag kunde välja på att öppna spelkonto på Svenska spel och skrapa där, skriva ut eller SMS:a. koden till mig själv och hämta lotterna i butik.
Och så ville Corren ha synpunkter på vad jag tycke om det. Det fick de och samtidigt så frågade jag varför de tagit bort att man kunde skänka till Stadsmissionen.
Svaret som jag fick var: ”Det beror helt enkelt på det låga intresset för denna möjlighet. Vi tittar på nya belöningar av välgörenhetskaraktär, men inget är klart ännu.”
Men när jag och kompisen går på staden så är det i första hand andrahandsaffärer som vi besöker, och då brukar jag stoppa i en slant i Stadsmissionens bössa som står på disken vid deras kassa. Jag kan också rekommendera Stadsmissionens café. http://www.linkopingsstadsmission.se/StadsmissionensCafe.html
Jag var där 15 nov.när vårt PRO-promenadgäng hade fått lite flitpengar, vi hade beställt kaffe och räksmörgåsar som var färdiga när vi kom inpromenerande

Inger sa...

Jag tror att jag behöver lite mer än en sockerbit,för att jag ska få skåda himmelriket!
Du har inga stora krav,du Tobbe!

Rolf sa...

Kaffe utan konjak, är ju en djävla blandning!

bibbi vitamin sa...

Jag håller med Inger, det ska mer till att få mig till himmelriket än en sockerbit!!! Skål och gutår, allihop!