fredag 9 december 2011

Läs gärna Monicas kommentar under mitt senaste inlägg. Hon skriver om Stadsmissionen å Correnvinster. Knepigt att inte fler vill ha vinster som innebär att något slussas vidare till Stadsmissionen.
FredaxFrågan. Som man bäddar får man ligga.... svaren drösar in, det blir nattjob att besvara mejl, men vadå, har man tagit Titanic i land så for man ro henne till Island eller hur ordstävet lyder. Kul att folk tar sig tid, och observera att avdelningen FF i Corren inte alls får någon draghjälp av corren.se (med undantag av att jag själv lägger in frågan under åsikter/å andra sidan.

Men nu drar jag mig hemåt, annars surar (Jul)Blomman till. Sköt om er!

8 kommentarer:

Inger sa...

I kväll har jag sett "På spåret".Bra program,som sådant. I kväll ännu bättre med medverkande Eddie Wadling,(med sin lite sorgligt skrovliga unika röst)i duett med underbara Sofia Kalsson.

Tobbe,du har väl haft annat att göra,men så blir det väl om man dragit upp självaste Titanic på land.
Ro nu inte ihjäl dej på vågorna till Island,men tänker du ro inatt
så förse dej med extra sockerbitar!
Sköt om dej själv!!!

Rolf sa...

Har man satt faan i båten, så får man ro utav bara faan.
Har man hål i båten får man också ro utav faan.
Snart invasion av barn/barnbarn. Pepparkaksbak, måla julgranskulor och änne mer förstörelse/förströelse.
Jag tar nog 4 mogadon och en konjak snart.
Ikväll går det nog bra fär Jämtin och han pojkar. Dom är ju vana att åka
ut(e)

Eivor Lönn sa...

Har du läst Correns ledare där det påstås att det inte är fint att fira jul, jag undrar i vilka kretsar de där ledarskribenterna rör sig jag vet ingen som inte tycker det det är kul med jul och julklappar. De hittar som vanligt på en fiendebild för att få möjlighet att kräkas. Trevlig helg till Torbjörn och bloggläsare.(Jag förstår att du svarar på alla mejl, hur mycket socker går det åt till kaffet?)

Rolf sa...

Kaosen är total och ännu är inte alla här!!!!

Rolf sa...

Kaoset har lagt sig, men inte jag,puh!

Rolf sa...

Ett tips; sitt aldrig och smutta på en ljus whisky hos barnen, när dom sitter och målar vattenfärger, med sköljvatten till penslarna, i samma typ av glas, som whiskyn är i. I vilket fall som helst, gå inte ifrån bordet, så länge du har whisky kvar. Den kan få vilken färg som helst.
-Vad målar du?
-Änglar
-Vad för änglar?
-Små djävlar
På fredag försvinner Comhem från fastigheten vi bor i och Telia kommer och tar över TV,telefoni och bredbandet. Ny mailadress..jobbigt!

Inger sa...

Hemma igen efter en helg på jobbet.Tufft och slitigt!
Alltid ett minimum av personal på helgerna.Men saken är den, att på min avd.är ju patienterna lika sjuka på helgen,som till vardags.Dom behöver precis lika mycket hjälp och stöd,antingen det är söndag eller torsdag!
Märk väl,jag gnäller inte,jag bara berättar.Jag har ju fördelen att kunna tacka nej till jobb,men det är svårt.Jag älskar mitt jobb,mina patienter och mina jobbarkompisar!

Rolfs målade kulor hänger väl snart och dinglar i grenen och pepparkaksdegen är väl("barnbarna"är väl ganska små?) bankad,kavlad,dekorerad och äten?

Och Tobbe han ror.Men han kan omöjligt redan ha nått Islands kust med det chabraket till fartyg.

Nej ,men allvarligt Tobbe.Varför känner du plikten att svara på alla mejl? Vykort o brev, som du får per.post, behöver du ju inte svara på. Varför på mejl?Brev,som brev!
Skit i det,koppla av på helgen,ro inte till Island och tänk inte på jobbet.Tänk på (Jul)blomman o dej!

Rolf sa...

Helt rätt Inger och 4 stora pepparkakshjärtan med barnbarnens namn på, hänger i köksgardinen.