tisdag 6 mars 2012

CHEVAN OVAN: Anders Blom har redan drabbats av värsta våryran å Cheva 54an står putsad å grann. Klicka på bil(d)en så hamnar du på Bloms blogg, med fler bilder på Chevan. Visste du att det fanns 114 Chevrolet registrerade i Östergötland 1954? Den å andra såna där hisnande härliga uppgifter går att hitta om du navigerar dig fram på Bloms blogg.
Svensk vapenfabrik i Saudiarabien? Jävlar så makthavarna slingrar sig efter avslöjandena i Dagen Eko. Allt vevades i gång med S-regeringens avtal med diktaturen 2005. Nu vill Reinfeldt å Bildt å den där töntnissemalajen till förvsarsminister få det till att Sverige inte kunde avbryta samarbetet när det utvecklades å plussades på 2010. Men i Aktuellt stod Jan Björklund (FP) å sa som det var: Att FP och KD ville avbryta men att M och C absolut ville utveckla samarbetet.
Värsta jag vet: Politiker som inte vågar stå för sitt agerande. Den här gången ska väl ändå inte Reinfeldt & Co komma undan med att skylla på S.
Branden i Mjölby: Majbritt Björlund, som jag nämnde i ett tidigare inlägg, inspekterade idag sin lägenhet tillsammans med Folksam å sonen Torbjörn. Han är förresten riksdagsledamot för Vänsterpartiet. När jag å Frugan lärde känna familjen Björlund bodde de i Orlunda utanför Vadstena.
Mitt jobbdatortraqssel: Efter tre å en halv vecka å en hel hoper telefonsamtal å mejl fick jag idag besked om att ny dator är klar för avhämtning i slutet av denna vecka. Fantastiskt.
I morrn blir det Åtvid. Sommarväg. Ska passa på att smita in i bokhandeln.
Frugans operation: Besked idag, planerad operation sista veckan i mars. Tack vare morfintabletter å barnbarn härdar hon ut.
LHC framställs på corren.se som Svenska Mästare efter att ha klarat sig undan kvalspel. Minnet är kort. Hösten 2011 hette det att nu pekade allt mot SM-final våren 2012. Jag inväntar allsvenskan.

5 kommentarer:

Rolf sa...

Ja det här med Saudiarabien är ju en riktig skamfläck. Alla skyller på varandra, SOM VANLIGT!
Jag tror nog att din fru står ut, tack vare dig också Tobbe.
Att hänga kvar i elitserien, på det berömda hårstrået, och hänvisad till att andra lag måste prestera vissa resultat, kallar jag inte en bragd. Tur, var ordet sa Bull. Jag tyckte att Pöck var bättre i Modo, än puck i LHC.

Hampus sa...

LHC är ett j-la skrytbygge utan grund, en massa hockeymiljonärer som tror att de är dubbelt så bra som de är. Det måste finnas spelare som kommer underifrån att bugga på för att ett lag ska vinna stora segrar. LHC har inte vunnit något och ser det som en stor seger att slippa kvala. Löjligt.

Rolf sa...

Bra Hampus. För att inte tala om glidarna i ledningen, som leker småpåvar och också tjänar storkovan, utan att prestera. Det bör till en stor utrensning i hela klubben inför nästa säsong.
MEN musikvänner, det finns hopp. Ranelid kan bli diskad, pga att han använt sina egna, tidigare utgivna ord, i blajet han läser, bakom en duktig sångerska. Att han skulle vinna finalen på lördag, vore lika osannolikt, som att Gunnar Bunker skulle bli antagen till operan.

Anonym sa...

Apropå vapenfabrik.
Var inte Tjabo nere och delade ut medalj till kungen av Saudiarabien för en tid sedan. Kan det måhända varit för att bättra på chanserna att de skulle ge fabriken namnet Karl (XI) Gustav?
ARA

Rolf sa...

Musikvänner, hys hopp. Ranelid kan bli diskad. Det tramset(inte trumset)han står och läser, när tjejen sjunger vackert, är ord som redan finns publicerade. Av honom själv, vem annars.
Om han blir kvar, så är det lika osannolikt att dom(inte han) vinner, som att Gunnar Bunker blir antagen vid operan.
I kvällstidningarna avslöjas vilken stil han ska ha på lördag. Han har redan bevisat vilken stil han tillhör. En fullblodsegoist och självupptagen mansgris, som bör hålla sig till skrivandet. Hans orala insatser avstår jag helst ifrån. Man kan ju inte rå för hur man ser ut, men han ser ut likadan som han är. Det lyser ego om hela karl´n