onsdag 7 mars 2012

Dagens MejlStory, förmedlad av Mats Lööw, Linköping: Dyr bil i skogen, lindad runt ett par träd, bara skrot.När räddningen anländer står en kille o hoppar jämfota på vägen oskriker: - Min BMW, min BMW är förstörd, min BMW!!!-Va fan står du här o skriker om en jä-a bil, du har ju förlorat vänstra armen.-Min ROLEX, min ROLEX.

12 kommentarer:

Rolf sa...

Det är både bilar och Rolex som kronofogdens S-grupp i Malmö just nu plockar av alla mc kriminella vid razzior tillsammans med polisen. Ingen vidare status att komma till mc-klubben i värsting BMW:n och få gå hem.

DS sa...

DVS, dom som har skulder hos KFM, förstås, inga andra.
Fortfarande suddiga och sneda lösenbokstäver. Ska det vara så j....svårt att få dit vanlig blockstil?????????????

Rebecka sa...

varför sånr gnäll ser ni dåligt:)

Rolf sa...

Sånr gnäll? ser du dåligt? JAA jag ser faan inte alla bokstäver klart. Du stavar dåligt.
På tal om dåligt. Såg tidigare Sveriges mästerkock. Måste ett 15 tal personer flyga till NY, för att grilla ett par hamburgare på ett tak. Urlöjligt och dyrt. Håll Er i ett vanligt kök i en studio. Det är matlagningen som är det underhållande i programmet. Löjligt att se dom här annars trevliga domarna, sitta och slafsa i sig fort gjord mat i bussines class och komma med sina överambitiösa klagomål. Har Ni glömt att det finns folk som svälter.
VEM vinner på att lösenorden har det här utseendet? Det vore kul att få reda på.

Rolf sa...

I Finspång slog en man ett svärd genom en vindruta på en bil. Man vände sig då till en åklagare! Varför inte en glasmästare?
En som lagar åk, är väl inget bra på glas.

Kid. sa...

Hej Rolf!
Att lösenorden ser ut som dom gör beror antagligen på att det finns robotprogram som kan tyda blockstilen och fylla upp bloggen med spam och virus, och det vill vi väl inte? Det är alltså vi bloggläsare som tjänar på det.

Rolf sa...

Okej, new Kid in town.
Reinfeldt separerar. Inte ens frun vill ha honom längre.

BEETHOVEN sa...

ROLFS KOMMENTAR OM REINFELDTS SEPARATION ÄR HÅRD MEN RÄTTVIS. ALLT OM VAPENAFFÄRER GÅR FOLK FÖRBI MEN REGERINGENS STORA MISS ÄR JOBBEN OCH ARBETSLÖSHETEN.

Rolf sa...

Vad kul! Jag har alltid undrat var
Ludwig van Beethoven och nu dyker han upp här.
Jag gillar symfoni nr 9 i d-moll. Det var väl den enda i moll, om jag minns rätt. Vid 48 års ålder nästan helt döv. Det var väl då han började att spela på kam/ppr s.k. kammarmusik. Han dog nog inte nyfiken, trots sina 57 år. I wonder where he´s Haydn.

Rolf sa...

Jag föreslog på FB att Reinfeldt skulle åka till Saudiarabien och vila upp sig. Det är nog kanonskönt och går som ett skott. Innan kanske det är bäst att han tar en kul spruta. Vad kan det vara i en kul spruta...heroin, NEJ
heFOIn. Tanks för ordet.

Rolf sa...

Tur att dom som satt i bilen i Finspång, kunde värja sig.

Rolf sa...

Nu gör det inte så mycket att Saab försvann. Biltillverkningen i Ljungsbro, kommer att tillverka flera miljoner med bilar nu.