torsdag 1 mars 2012

Plågade mig igenom Debatt i SVT. Mest för att jag var för trött för att resa mej upp slafen. Fruntimmer som gastade om rätten att välja barn utan att blanda in karlar. Nåt om Ranelid. Vart tog alla hederliga Melodifestivalschlagers vägen? Typ Carolas Fångad i en stormvind.
Aj som tusan. Dagens FF måtte vara svar. Bara ett enda svar hittills. Fel dessutom. Men så Einsteinsvår är inte frågan. Årtalet då hon/han var på vippen att kola av leder raka vägen fram till rätt svar. Rebecka nämner i en kommentar till FF-inlägget att flera Rock´n´Roll-heroes debuterade samma år som X. Helt rätt. X genombrottslåt kom som "twistversion" vid 60-talets början. Jag har singeln, en av de första som gick direkt rakt in i hjärtat.
Tvättade bilen ikväll. Två timmar. Behövligt. Något lite antydan till rost på två ställen. Det blir tydligen kattutställningstripp till Örebro i helgen. In that case avslutar jag kvällen med en jamare, sen upp söndag morron för att kolla in Vasaloppet.

3 kommentarer:

Inger sa...

Ingen tv för mej ikväll.Ibland står det mej upp i halsen.Särskilt helgerna.T.o.m Skavlan är för mycke ibland.Säkert är det mej det är fel på,för nästa helg kan jag tycka att det är HUR BRA SOM HELST!Skönt att kunna variera sej!

En FF?=Fredagsfräckis.

"Förr bar jag en fylld 15:liters vattenhink på mitt stånd,sa den ene 90:åringen.

Ånä?Sa den andre.Gör du inte det längre?

Näe,knäna håller inte!

Skoj och allvar blandas hej vilt!
Idag träffades vi syskon för gemensam lunch o fika.Vi gick sedan till minneslunden och firade vår mor på hennes födelsedag.
Lilla mammas första födelsedag i Himlen!Jag hoppas att Änglarna(Dom andra Änglarna alltså)bjuder henne på hennes älsklingsrätt ,raggmunk.Och sen,som hon sa så ofta,ska vi ha ett riktigt gott kaffe!!!
Det fick hon nog, Söta Mor.

Rolf sa...

Jag är det finaste jag vet....

Rolf sa...

Jag avsåg spegelbilden alltså