onsdag 14 mars 2012

Vi börjar kvällen med en trevlig historia berättad av Mats Lööw, Linköping:
Vid kopiatorn står en dam o kopierar när en manlig kompis kommer fram till henne, tar hårt om henne o riktigt borrar in ansiktet mot henne o utbrister:
- Gud va´ du doftar kvinna, så härligt o fräscht!
Hon blir irriterad o knuffar bort honom, vänder på klacken o går direkt
till chefen. När hon berättat vad som förevarit, vill hon att han ska ge grabben en varning för sexuella trakasserier.
- Men han ville ju bara vara artig o hövlig mot dej förstår du väl. Ta det som en komplimang.
Då stampar hon i golvet o skriker:
-Men han e´ ju för fan dvärg.
Inte så dum, va? Men man får akta sig. Kan bli hets mot folkgrupp. Suttit å pulat med FredagsFrågan. Antingen växt eller fågel. Frugan avgjorde. FredagsFrugan: Fågel. Men fan så svårt att hitta ledtrådar. Tråkigaste frågan hittills. Skulle valt Vad heter Pinuppan istället.
Mejlade i morse till Correns IT-avdelning. Jo, nu är datorn klar och ska transporteras från Norrköping till Linköping. En månad tog det. Hur få datorn till Kisa? Hämta själv förstås.
Mudderaterna, de som muddrar Folkhemmet, samlas till kommundagar i helgen. Nån skrev på Facebook å uppmärksammade att Muddrarna ställer den "självkritiska frågan" varför det går så bra för Sverige. Synd att frågan ställs i samma veva som Rädda Barnen släpper en ny rapport om den växande barnfattigdomen i Sverige å Uppdrag Granskning avslöjar hur "entreprenörer" snor åt sig de anställdas pensionspengar å Fas 3 slår nytt deltagarrekord å kostnaderna för socialbidrag stiger därför att allt fler av de långtidssjuka å långtidsarbetslösa inte får pengarna att räcka till efter hallelujahalliansens "reformer".
Stackars Fredrik Reinfeldt -- inte ens Filippa vill veta av´en.
Sprang ikväll. Besynnerligt: När jag är i rörelse känner jag inte av värken (som jag tror är ischias). Fantastiskt. Döttrarna har börjat härja om att vi ska springa Victorialoppet på Öland. Nio kilometer. Vi har sprungit tre gånger tidigare. Johanna var snabbast av oss tre, sen kom Siri, sen jag. Men jag lyckades förbättra min personliga tid, så nästa gång.......
Nån som har tips om nåt ledigt jobb? Hör av dig! (OBS -- inte medieföretag!)
Goodnigt sweethearts goodnight!

3 kommentarer:

Rolf sa...

Inte så svårt om du tar typ: Sädesskvättan, Fönsterhaken eller Sittgöken m fl. Då finns det gott om ledtrådar.
Såg Ni namnen på ett par av de som presenterade några länders resultat, i MF i lördags? En hette Klitoris och en Kukric, och ytterligare något märkligt. Kan man verkligen skämta så, eller var det på riktigt?

Rolf sa...

Jesus har en bror och även Hitler, så kampen fortsätter. Kan Ni tänka Er att Hitlers gener fortplantar sig ännu. Ruskigt att tänka på att ens barnbarnsbarn, kan få ett stänk av Fûhrern i sin kropp.
Vem vill inte bli släkt med Jesus. Snacka om kontraster.

DS sa...

PS Ont krut förgås inte så lätt.