torsdag 29 mars 2012

ETT SJUKHUS om natten är en besynnerlig värld. Så mycket aktivitet men ändå så fridfullt. I kväll åt Frugan för första gången efter operationen. Jag upphör aldrig att beundra kirugernas skicklighet. Jag känner ett stort lugn när jag ser sjuksyrror å undersköterskor surrar kring Frugan. Som ler å konstaterar att läkarna bedömer operationen som framgångsrik. Men frågetecken kvarstår. Frågetecken som kretsar kring det stag som opererades in i ryggen efter fallolyckan 2002. Om fyra veckor vet vi om staget sitter som det ska eller om det kan bli aktuellt med ännu ett ingrepp för att förstärka det.
KISA--MICKE skriver i en kommentar till det senaste inlägget att han minsann känner till Överum. Där ser man! Jorå, Micke, fotbollsplanen är Presleydenten bekant, å kanske sågs vi där i byn nån gång på 60-talet. Morfar och mormor flyttade till kåkarna snett mitt emot Vallonen, Svensbackevägen, vid 60-talets mitt. Då knegade närmare ett tusen personer vid bruket, i dag handlar det väl om några hundra.
TOLGFORS lämnade in. Nu ska vi tycka synd om honom. Reinfeldt ser bara lessnare å lessnare ut. Å ingen Filippa som vill trösta. Vem tröstar Reinfeldt när varken väljarna eller Filippa finns till hands?
Goodnight sweethearts goodnight!

11 kommentarer:

Rolf sa...

Rajnfält kan nog fixa tröst på annat håll. Kristers sjunger just på p4, Jag måste ringa Carina och Fredriks nya hit blir då Jag vill slippa Filippa, för jag har andra att pi......

Rolf sa...

Har Ni tillgång till dator och youtube, så kan jag bjuda på helgrysningar. Sök på Jonathan o Charlotte, amerikanska idol el dyl.Först dom förnedrande blickarna från både publik o jury..skrattar bäst som....
Man blir tårögd och kolla hur osäker och nervös Jonathan verkar i början och efteråt, MEN vilken voice, TACK!

Rolf sa...

Man ska ju inte bara rysa i helgerna. Ett skratt lättar också upp. Youtube.com igen. Sök på Dean Martin/pilot. Där han ska intervjua en full pilot. Till historien hör att Dean M, aldrig kom till repet inför sina shower, och därav hans reaktion, jätteroligt och äkta.

Inger sa...

Har lyssnat och sett Jonathan o Charlotte.UNDERBART!!!
Samma sak hände(menande blickar o fniss)när Susanne Boile och Paul Pott,hette han så?,sjöng.Men där fick dom!!

Rolf sa...

Javisst fick dom. Jag förstår inte att juryn fortsätter att ha förutfattade meningar. Dom borde ha lärt sig vid det här laget. Det blir ju dom som får skämmas istället. Glöm inte Dean Martin, underbart det också.

Lavemagnus Brunstigh sa...

Igor Stravinsky
i Moshe Dayan
och i Dag Hammarsköld. Vem blir det i morgon månntro?

Sussie sa...

Skönt att höra att operationen gick bra, din "fruga" måste vara tålig som klarar av flera sådana där operationer. ta hand om henne ordentligt o trevlig helg:)

Sussie sa...

dendär Tolgfors är årets mes, vilken feging:(

Inger sa...

Ja,nog kunde han ha hållit sina barn utanför det här.Hans avsked på presskonförensen fick mej att tänka:"En dåres försvarstal".Nu kan vi hoppas att han tar en lååååååång pappaledighet och att han sedan söker ett jobb där hans barn slipper se honom i tv rutan.Typ:Kassan på systemet,grovdisken på Storan,eller som chaufför på hjälpsändningar till drabbade barn.
Det finns det ju i många länder. Irak tex.

Inger sa...

Vem blir det i morgon undrar
Lavemagnus Brunstigh.
Kanske Nelson?Det var väl honom
Mandela?

Lavemagnus sa...

Bra Inger!