tisdag 25 augusti 2009

ANONYMA FIA hänvisade i en kommentar i helgen till en artikel om Dometic och undrade va som är på G. Svaret dröjde inte. Giriga jävla chefer försöker roffa åt sig 800 000 miljoner kronor i bonusar å andra ersättningar. Får de inte som de vill lämnar de skeppet.
JÄVLAR SÅ tyst det är om Dometics varslade nedläggning. Beror det på att knappt någon politiker eller annan makthavare bryr sig om svensk industri längre? Vi ska ju vara duktiga på annat. Hemvävt, musikexport och design. Alltså överlåter vi industrin åt tyskar, jänkare, kineser å andra.
TRÄFFADE ETT ANTAL förtjusande damer från Vadstena i dag. Några av dem var skolfröknar när jag gick i folkskolan. Man blir automatiskt en liten underdånig skolpojk så snart man träffar sina fröknar eller magistrar.
ROLIGAST av allt: Ingalill var med. Hon var dagmamma när ungarna va små och Frugan och jag knegade. Underbar människa.
SOLEN FLÖDAR. Solen är värsta gasollampan. I kväll spelar Sverige fotboll mot Ryssland. Damerna har redan förklarat att de vinner turneringen. Alltså behöver jag inte kolla.
SAMMA SAK med LHC. De utmålas redan som som vinnare av årets elitserie.
HÖRDE EN VITS i söndags. Så fräck att jag inte vågar dra den.
ISRAELS högermilitanta regering har konstant krupp. Senast vräkte den kritik över Norge som uppmärksammade Knud Hamsun. Hur många palestinska barns död har högerregeringen på sitt samvete?
VART TOG Maud Olofsson vägen? Hon har varit tyst i flera dar. Ryktet att hon ska följa med Fuglesang i rymden tar jag inte mycket för.
THE ROSE spankulerar i hagen å ser så jävla kavat ut.
BERTIL, en trevlig chaufför från Vadstena Buss, berättade att han upptäckte en Elvis-mack när han besökte Jerusalem. Kungen finns överallt.
DET VET ROLF. Han köpte Elvis-tröjor i en by nånstans i Turkiet tidigare i vår. Rolf, givmildheten personifierad, skänkte tröjorna till mig.
MICKE JACKSON dog av en överdos. Sensmoral: Håll dig till Jack Daniel´s.
HELENA, Queen of Mjölby, samlar på ko-tingestar. Jag har hållit korpgluggarna öppna på flera loppisar men inte hittat nåt. Du som hittar nån ko-figur eller annat -- tänk på Helena: http://himmelenellerhelvetet.blogspot.com
SOM 20-ÅRING skrev jag en roman. Rabén & Sjögren svarade att de ville att jag skulle ändra på några saker, sen kunde de tänka sig att ge ut den. Inte fan orkade jag ändra nåt, så det sket sig. Annars hade jag suttit i Svenska Akademien nu.
I MORRN fortsätter min och Lindqvists björnjakt. Nu drar jag hem, sen blir det städning på caféet.

8 kommentarer:

Rolf sa...

Drick ur flaskan med Jack Daniel´s och åk ut och våldta björnen. När du sen kommer hem lägger du ut fräckisen på bloggen.
En kille blir omfamnad bakifrån av en stor björn med enorma ramar. Det enda han kommer på är att dra tag jättehårt i snoppen på björnen.
Björnen vrålar till och killen kommer loss och springer som en galning, men han hör inget bakom sig. Han vänder sig om och då står björnen och vinkar att han ska komma tillbaka, söt va och nästan inget fräck.

Helena sa...

Passa för sjutton på och njut när kärri.., nej jag menar Maud är tyst för en gång skull. Vi kommer nog att få höra henne tillräckligt.

Har du sagt A får du säga B, historien alltså !

Ang. mina kor.... jag har en Bonde som kommenterat på min blogg. Han skrev att han tänker på mig varje gång han går ut i ladugården för att mjölka... Gulligt !?

Rolf sa...

Var är Monica?

Monica sa...

Jag finns här.

Rolf sa...

Tryggt att veta.
Ska snart åka på en stor ekonomisk razzia på Östgötaslätten. Vi får se om vi återvänder i ursprungligt skick. Man vet aldrig vid sådana här tillslag. Det märker Ni så småningom.
En sak är säker; skatter och döden har någon klok diktat.

Monica sa...

ROLF Grattis på namnsdagen!
När jag var på släktträff för ett tag sedan så träffade jag en f.d. arbetskamrat till dig.
De senaste åren han jobbade var bara lite extra på "övertid"
Nu har han slutat driva in, han bara driver omkring

Rolf sa...

Tack för det. Vi är 5 i släkten inkl. sonen som heter Rolf. Visserligen baknamnsdag på en del men det är ganska ovanligt ändå.
Jag tror ingen döper en grabb till Rolf idag.
Jag har fått mitt namn efter en känd svensk jasstrumpetare, Rolf Ericsson, som min far gillade.
Men då snackar vi -40-tal.
Vem var den fd arbetskamraten?
Kanske Bengt?
Razzian igår avlöpte utan incidenter, så jag kanske plågar Er med en fre el lör fråga.

Monica sa...

Bengt var det ja,
han och min "gubbe" är kusiner