torsdag 27 augusti 2009

SÅ HÄR SER OEAJNFÄLT UT när han upptäcker Mååååd bland ombuden på moderatstämman som vevar i gång i dag. Jag förstår honom.
OEAJNFÄLT sägs enligt kompakt opålitligt borgerliga tramsfiffel- och bågbladet DN ha jämfört sig och moderaterna med Tage Erlander. Vet inte hur han fick ihop´et på slutet men fortsättning kanske följer.
MIA I SKÄNNINGE, mor till Volvofantasten Jonas, mejlar en bunt jävligt festliga bilder. Synd att Tobbe är så fel i huvet att han inte vet hur han ska göra för att kopiera dom och visa dom för den upplysta och begåvade och fashionabla och frenetiskt fridsamma allmänhet som befolkar Tobbes Värld.
VISST FAN. Skulle skicka en cd till Jonas. Inte för sent. Det är aldrig för sent, bäste Jonsson, pastorn till den i starka drycker begivne gubben Jonsson som låg på sitt yttersta. "Å fan, då kan en fortsätta lite te då", sa gubben å sträckte sig efter flaskan.
SNART TILL US. Ska hämta hem Frugan som legat inne några dar. Ska passa på att dränka händerna i handsprit.
TALADE JUST med en rovdjursexpert på länsstyrelsen, en trevlig karl som följer rapporterna om björn i södra Östergötland, på gränstrakterna till Kalmar län. TorBJÖRNarna Lindqvist & Gustafsson är som gjorda att bevaka björndramat.
NU TILL US. Kör Volvo 850. Tar cirkus tjugo minuter från Kisa till Linköping och tillbaks igen.

2 kommentarer:

Rolf sa...

Enda likheten mellan Wajnfeldt och Tage Erlander, är väl att dom är lika många.
Om man åker Kisa-Lkpg-Kisa på den tiden, får man nog ta till Lloyden.

MARIE sa...

SJUNGER NI TEDDY BEAR