lördag 4 april 2009

FÖR FÖRSTA GÅNGEN på två och ett halvt år är högeralliansen större än vänsterblocket, enligt en opinionsundersökning som presenteras i Expressen.
BRA JOBBAT, Wanja!
TRÖST i bedrövelsen: Både centerpartiet och kristdemokraterna hamnar under 4-procentspärren.
MEN FÖRTROENDET för Mona Sahlin och s-ledningen rasar. Just nu riktar allt ljus in sig på moderaterna och Fredrik Reinfeldt. Gör han inte bort sig under Sveriges ordförandeskap i EU andra halvåret 2009 är Reinfeldt lika populär som Persson 2001/2002.
VALET 2010 blir en rysare. Kom ihåg att det skilde endast 60 000 röster mellan de båda blocken i valet 2006.
MONA SAHLIN och Wanja Lundby Wedin --- inte ens kvinnorna verkar sluta upp bakom dem, och allra minst kvinnor inom LO.
NU DRAR JAG till Frugan och US. Har laddat upp med talböcker och annat. Går åt nåt att lyssna på när man ligger i en specialsäng dag och natt i tio dygn.
FIKADE MED JOHANNA tidigare, sedan jag varit duktig å städat. Vi satt utanför stallet i Yxefall. Solen var värsta skärbrännaren. Johanna är tillfreds med tillvaron. Har fått klart besked från Almia och Kinda Ydre Sparbank. I juni tar hon över Café Ateljé Södergården i Yxefall.

5 kommentarer:

Torbjörn sa...

Eftersom ingen annan läser och oppskattar mitt senaste inlägg får jag väl kommentera själv: Bra skrivet, Tobbe, skitbra, en heltigenom korrekt analys. Det är sådant världen längtar efter, tack tack tack Tobbe.

Rolf sa...

Hur är det med frugan då? Utan att vara indiskret.

Helena sa...

Det är bra, ger ingen annan en´ beröm får man göra det själv !

Sorgligt, rent av otroligt att höra att hanteringen av den ekonomiska krisen skulle vara den bidragande orsaken till det nu ÄN högre väljarstödet till M. Arbetslösheten ökar och inget görs och det finns dom som gillar läget ???
I dagens press frossar och eldar borgarskribenterna på mera än vanligt. Inte så konstigt....
Det jag undrar över är hur V och Mp ställer sig till S påverkan av Wanjas AMF skandal, för visst påverkar det S i stor utsträckning ?? Och där med även deras samarbete med S ?
Näe rensa upp i leden och visa att det INTE är ok, både LO och S behöver det.

Lennartsson sa...

Hälsa dottern och gratta, jag och frugan kommer att dyka upp i Yxefall sommar. Härlig ställe är det och brukar inte en viss Rocking Tobbe ha nostalgikvällar där?

Auer sa...

Grattis, Johanna!
Det ska bli kul att komma och fika hos dig i sommar.
Jörgen