fredag 24 april 2009

RINGDE JUST till Frallan. Man har inte roligare än man gör sig. Han laddar för fullt inför konserten på Sagateatern i Linköping på söndag. Brorsan bjuder mig. Brorsan tycker jag behöver lite underhållning. Ringde till Frallan och föreslog att han avslutar konserten med Can´t help falling in love with you. Han inte precis vrålade av entusiasm, men det är så med oss genier att det tar tid innan andra upptäcker de guldkorn vi sår eller va det heter när inte haspen är på. Eller i. Eller bakom.
TREVLIGT PRO-MÖTE i Mantorp. Jag var äldst. Stannade till fyra minuter hos Tony i Ulrika. Han hade händerna fulla, bilarna stod på rad. Ford Galaxin har han inte vårmönstrat än.
NU DRAR jag till Frugan på korttidsboendet. Allt går enligt ritningarna, än så länge. Det betyder ny operation på tisdag. Fick vackert dekorerad eller vad det heter ros av PRO-arna i Mantorp. Det ger jag Frugan. Tobbe Romantiker....... Nån som minns Romantica med Umberto Marcato? Den sjunger säkert inte Frallan. Inte den svenska versionen som gjordes av Lars Lönndahl heller. Men Can´t help falling in love..... den drar han absolut, i slutet, som magisk slutpunkt. Gissa vem som applåderar högst.

10 kommentarer:

Torbjörn sa...

Glömde en sak: Trevlig helg på er!!

Jessi sa...

Ja, du är en riktigt romantiker du! :)
Trevlig helg på dej med!

Elin sa...

Tobbe en romantiker, tillåtmej småle/hmfm/men du måste tycker jag sjunga can´t help när du sitter hos Ingvor
ha en jättebra helg

Rolf sa...

Vad sägs om en liten lördagsfråga,efter solandet.
Jag söker en svensk arkitekt och
affärsman/kvinna. 100 år innan födseln uppfördes en känd ouvertyr, till minne av den misslyckade franska invasionen av Ryssland. Samtidigt startade ett annat krig där Vita huset brändes ner och Karl Johan håller sitt enda tal på svenska.
Samma år han/hon föddes pågick ett OS med en brottningsmatch i 11 timmar utomhus, där brottarna fick brännskador.
Där personen verkade, åts det nog en del bakelser och kanske gick det åt en del kalvfärs också.
Lätt, eller hur?

Torbjörn sa...

herregud, ge mig styrka. Rolf, det är lördag.

Torbjörn sa...

herregud, ge mig styrka. Rolf, det är lördag.

Torbjörn sa...

Blev visst dubbelt, men jag är nykter. Spik.

Rolf sa...

Men jag ser dubbelt och det är ditt fel. Det här fixar dom flesta efter ett par virrar och några öl,eller ett glas vin. Man kan inte sitta i solen för länge, inte ens som brottare.
Ska nu gå ut till frugan i parken med lite välkyld champagne. Nystädat och bilen tvättad och den marinerade filén suger i sig mer än flickorna på Reperbahn och grillen är laddad till kvällen.
Tillvaron tar ju inte kå(o)l på en precis. Jag undrar vad arkitekten grillade?

Monica sa...

Svar på lördagsfrågan
Raoul Wallenberg
Om det är rätt så har jag fixat det med ett par glas Östgöta standard mjölk.
Fortsatt TREVLIG HELG!

Rolf sa...

Monica...javisst är det Raoul W.
Han var verksam i Budapest(bakelse)
och en riktig Wallenbergare ska ju innehålla kalvfärs. Duktigt med bara lite mjölk, från länet förstås. Född 1912 och ingen vet ännu om han är död. Han och Elvis kanske sitter och kuckilurar på någon öde ö, vem vet. Grattis Monica.