måndag 27 april 2009

TOBBE DROW UP, in a brand new Cadillac. Så skaldar skaldeRolf i en kommentar längre ner. Å visst är det så. På 1 maj i Skänninge serveras högoktanigt budskap, och talaren anländer till Stora torget i Tommy Holmgrens kalasläckra Cadillac. Var ute i god tid för polisen räknar med långa bilköer på vägarna som leder till Skänninge.

Å SÅ VART dä kväller. Jobbade i Kisa på förmiddan, sen upp till Frugan och med henne i ambulanstaxi till US i Linköping. Allt förflöt bra. Personalen är som oftast gudomlig. Går allt enligt planerna inträffar nästa operation i morrn, tisdag.

SVENNE & LOTTA besökte Hep Stars-musikalen i Skänninge. Det har flera mejlat och berättat. Vädret ser ut att hålla i sig. Torget i Skänninge är fullt av halvnakna läckra donnor när det blir dags för Tobbes retoriska fyrverkerier. Halvnakna donnor och så Ture Lång. Plus en marmorvit, skimrande Cadillac. Ture Fjong är Ture Långs halvbror. Bara hälften så lång. Vikken? Jaså den.

NÄ, MITT TAL blir rena skämtet. Jag har det någorlunda klart i skallen men det gäller att få ner det på papper. Istället för att sitta här och blogga. Nä, allvarligt -- svårigheten att koncentrera sig hör samman med Frugans sjukhusvistelse och operation(er). That´s the way it is.

2 kommentarer:

Rolf sa...

Du är ju inte direkt hög och tanig,snarare som trummisen som var liten och satt.
Inte dum i huvét heller, för det
sågs´pån men använd cuprinol som hårvatten, ifall det dyker upp en hackspett. Ge dom vad dom tål

Benny Johansson sa...

En Cadillac på första Maj vad säger arr. om det?
Såg du att Gen Motors lägger ner Pontiac, tragiskt.