lördag 21 november 2009

JERRY LEE LEWIS. Sitter på Kisaredaktionen och skriver nån slags betraktelse till måndagstidningen. Betyg: Högsta Möjliga. Thanks, Jerry Lee!!!!!!! Ni får förstås läsa betraktelsen först. Men nu kom brorsan. han vill dricka kaffe. Okej då.

6 kommentarer:

Rolf sa...

Ser fram emot några rader om din upplevelse av JLL.
Till Er som eventuellt går och småfunderar på min helgfråga, kan jag lämna följande info; Eftersom en av dom ljuger och den andra talar sanning, måste ju frågan på nåt sätt du ställer, ta ut varandra. Lite logik och matematiskt tänk hjälper, en bit på vägen.
Storfrämmande ikväll igen. Stryker dukar och dukar. Man över bord och kvinna dukar under.
Min fd hustru strök väldigt ofta, både mig och dukar och en vacker dag strök hon me´

Monica sa...

Jag skulle fråga: "Vilken väg skulle den andra vakten peka på om jag bad honom peka på vägen till himlen". Lögnaren vet att den andra vakten skulle peka rätt och pekar därför fel. Icke-lögnaren vet att den andra vakten skulle ljuga och pekar därför också fel. Jag väljer alltså den väg som personen inte pekar på.

Rolf sa...

Väldigt duktigt, har du hört den förut?
Man kan alltså fråga vem som helst av dom, vad han tror att den andre skulle svara och så göra tvärt emot svaret. Precis som du förklarat. Jag blir impad, om du räknade ut det alldeles själv.
Om någon inte hajar svaret direkt, så är jag den första att förstå.
Låt det sjunka in, så klarnar det, förhoppningsvis. Applåder och visslingar för dig Monica. Jag vet inte än hur många biobiljetter jag får till GK3, så jag kan inget lova, men du är väl värd en, i så fall.

Rolf sa...

När du/Ni har ångan uppe, klarar Ni kanske den här också.
En familj , mamma, pappa och 2 döttrar kom till en älv, dom skulle ta sig över. Dom hittade en eka som bara klarade 75 kg. Mamman och pappan vägde 70 kg vardera och döttrarna 35 kg var. Hur bar dom sig åt? Lätt va!

Monica sa...

Nu är det så att jag kan inte ljuga, då får jag så dåligt samvete.
Men jag har själv hittat svaret här:
https://www.flashback.info/archive/index.php/t-71170-p-42.html
Ha en fortsatt Trevlig Helg
med dansbandskampen

Rolf sa...

Jag misstänkte nästan det, för den var klurig, eller hur?
Tyvärr(tror jag) blir det ingen dansbandskamp ikväll. 6 gäster på en 5 rätters middag, sätter nog käppar i hjulet, men man vet aldrig.Jag har också laddat vår karaoke, så det kanske blir en egen k(r)amp. Ha det bra och återkom gärna med svaret på gåtan med ekan och familjen om du/Ni kan.
SKÅL!