torsdag 19 november 2009

ROLF --- Göta Kanal 3. Kanalkungens hemlighet. Filmen har premiär till jul i Töreboda -- skilsmässodiket löper igenom den anfrätta hålan -- och vem som är Kanalkungen fattar vi alla. Utan Kronofogde-Rolf ingen kanalfilm. Som Rolf brukar säga: Kronofogden går hem hos allt fler.

3 kommentarer:

Rolf sa...

Premiär juldagen i Lkpg. Kommer att lämna ett par biobiljetter till Tobbe, som han kan ha som pris till fredagsfrågan i december.

Torbjörn sa...

JUL; JUL; STRÅLANDE jul, Rolf, stort tack på förhand.

Magnus L sa...

Sverigedemokraterna växer, med bävan skulle man kunna säga.Jag skulle vilja se ett partiprogram. Det räcker inte med att stoppa all invandring.
Kan man inte ta hand om dom man släpper in i landet, kanske man får bromsa upp inflödet, tills man har kontroll över läget och sysselsättningen för dom som kommer hit. Man inbjuder ju nästan till ett visst mått av kriminalitet genom sysslolösheten.
Har inte Finland redan insett detta. Man är inte rasist bara för att man vill begränsa invandringen, när man inte har något att erbjuda dom. Skulle vi ta hand om alla det är synd om, skulle vi som Hasse Alfredsson uttryckte det, få Sverige(Gotland) att välta/sjunka.
Vi ska vara vaksamma över SD:s framfart men ändå är dom inte bara imbecilla rasister, som Tobbe påtalade, så dom kan bli att räkna med i framtiden. Tydligen är det många svenskar som delar deras ideologi i det tysta, men ändå till viss del skrämmande och varnande för oss andra.
Jag tror inte att vi kan ändra så mycket på dom som redan är här och ägnar sig åt fel saker, men ta inte hit flera och utsätt dom för samma frestelser(läs brott).
Med gruvliga hälsningar.