tisdag 8 december 2009

ENSAM PÅ CORRENS Kisa-redaktion. Lindqvist drog till Linköping för att se LHC få stryk mot Färjestad i Cloetta Center. Jag läser kommentarer och lyckösnkningar. Tack, alla(h), tänk så mycket godhet det finns, som Emil sa. Fast vad säger man om Anders Bloms fråga: Är du spekulant på den här bilen? Nä, jag vill ha en 4-dörrars Dodge, inte 2-dörrars. Men i övrigt verkar den helt okej, trots sitt Maud Olofsson-stuk i fronten.
FUNDERAR på vilken bil Selma ska ha. En rosa Ford Thunderbird 1957?

9 kommentarer:

Åke sa...

Kan dom inte skapa en ny "Ford Selma"

Anders sa...

Den här kanske:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1957-2-top-E-bird-EX-California-SOLID-DUAL-QUAD_W0QQitemZ230400292738QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item35a4ed7782

Rolf sa...

Julfest på jobbet, nyss hemkommen och det var ganska grötigt.
Alla börjar berätta vad dom tycker efter några snapsar och det är bra, för från barn och fyllon får man höra sanningen, till chefens stora förtret. Han fick en bok i julklapp(slumpvis utvald av tomten) som heter "Det var inte jag", men det var det ta mej faan han, oavsett vad det gäller. Snacka om mitt i prick. Han såg djävligt skyldig ut dessutom.
I morgon är det som vanligt och vi säger Ni till varandra. Julrester till lunch, men det är nog inte raggmunk på kasken förrän nästa onsdag.
Löneförhandlingarna är klara men vi som inte är med i facket, får vandra i ovisshet, tills dom organiserade sagt sitt. Visst faan var det bättre förr.

Torbjörn sa...

Raggmjnk först nästa onsdag, så är det, jag brassade en rejäl portion idag för en vecka sen, men i mpåndags blev det fisk, och nu är jag tvångskommenderad till Kisa resten av veckan. Nä förresten jag föredrar Kisaredaktionen, städer med över 100 000 invånare vimlar av folk som är konstlat tillgjorda (gäller såklart inte SkatteskrivarRolf).

Kejsar Augustus sa...

...och det hände sig vid den tiden att hela världen skulle skattskrivas, men i kraft av mitt ämbete befriar jag Tobbe från skatt, året ut.
Kise(a) är trevligt. Satt förr i kommunhuset 1 dag i veckan och på vägen hem köpte man snygga kläder på Sandströms(finns dom kvar?)

Åke sa...

Varför inte skrattskrivas! Det låter betydligt roligare

Torbjörn sa...

Om Sandströms finns kvar? Sure, man! Och numera även i Linköpings city och i IKANO-huset. Sk(r)attmasen Rolf behöver inte komma naken när han/Skattemyndigehten går hem hos folk.

Rolf sa...

Hos Lasse i City har jag varit och handlat mycket. Sandströms har mycket bra kläder till vettiga priser.
Det är kronofogden som går hem hos folket. Det är dom vi besöker som är nakna när vi går därifrån. Hur det är med skatteverket vet jag inte.
Hur är det att jobba på Östgöten?

Skrattfogden sa...

Jag vet, Östgöten finns väl inte längre. Det var bar ett skämt, om att blanda ihop arbetsgivare.
Kronofogden och skatteverket har tagit ut skilsmässa, även om vi fortfarande delar vissa arbetsuppgifter. SKV har i alla fall borgenärsrollen mot dom skattskyldiga, fast dom anlitar oss att driva in dom flesta skulderna.