onsdag 16 december 2009

SNART PÅ VÄG: Fotografen Micke Svensson och jag drar till Mjölby för att träffa Ulf Ontoft, rättare sagt hans Cadillac Fleetwood Sixty Special från 1959. Snacka om stolt 50-åring, en härlig representant för den tid då bilar var bilar och Framtiden en enda stor gigantisk möjlighet, inge begränsningar, inga hinder, rock´n´roll forever & ever!

8 kommentarer:

Lennart N sa...

Har Ulf Ontoft luftfoton på bilen?

Rolf sa...

Träffade och pratade med Ewa Röse igår på Harry´s efter premiären av Göta kanal 3. Vilken rösare. Så naturligt vacker, utan smink och ljuvlig. Henne skulle en vilje ha ställd på dä viset.
Jag fick ett förslag igår också, inte av Ewa och inte skamligt, det är ju faan.
Däremot så vill producenten för GK3, Anders Birkeland, att jag skriver en tv-serie på 13 program, som ska heta "kronofogden" rätt och slätt. Typ mäklarna, om Ni såg det. Jag tror Kjell Bergqvist t o m
skulle passa som fogde i serien. Magnus H får hålla på i kanalen, men inte den i TV-kanal, jag ska skriva för. Det ska dock vara en fogde med hjärtat på rätta stället, finns dom? Änglar finns dom?
Jag tror att jag ska anta utmaningen.
Alla var med på efterfesten igår, utan Magnus H. Han var social och åkte till sin syster i Vadstena och sov över där. Övriga sov på Motala stadt( i sina egna rum?)
Magnus Samuelsson var dock där med sin söta fru. Det var verkligen kul men jag återkommer med lite skvaller från Café Opera nästa vecka. Jag kanske tar med kameran, men det är lite landsortsvarning på det. Alla vill inte bli plåtade och säkert inte på CO. Man kan ju vara där med "fel" fru osv.
Skickar med en cd/1 låt ur filmen GK3 som heter rätt kanal, till Tobbes vinsthög i veckan.
Det är Sanna Nielsen som sjunger en känd låt, med ny text av Pling Forsman. Hur är det med miljöministern som inte finns Tobbe?

Rolf sa...

GK3 igen. Det var också kul att få med sitt namn i eftertexten, med ett speciellt tack, för utfört arbete. Det värmde.

Sussie sa...

Bra jobbat, Rolf, jag ska hålla utkik efter ditt namn och förstås försöka svara på fredagsfrågan, fast jag har inte vunnit än.

Rolf sa...

Det kommer Sussie, håll ut. Kul att någon "lever" på bloggen. Det har varit tyst i flera dagar.

ELIN sa...

lugna ner dig rolf
hört talas om julbrådska

The Queen sa...

I Mjölköping utan att besöka drottningen ?
Skärpning.

Rolf sa...

Jaa Elin, brått lönar sig inte, inte ens i jul.
Missade jag the Queen i Degdala?
Är det Mjölby vi talar om?
Eller vem menar du?