tisdag 24 februari 2009

HÖGERALLIANSEN ligger taskigt till i opinionsmätningarna. Alltså mobiliseras nu det stora Vapnet: Kronprinsessan Victorias förlovning och bröllop. Reinfeldt och Olofsson vill att paret ska gänga sig på försommaren 2010 -- och kalkylerar med att den kungliga glansen ska skvätta på borgarregeringen.
SÅ ÄR DET. Gifter sig Victoria 2010 är det kört för den rödgröna oppositionen.
PÅ BILDEN en annan Victoria samt duon Humle & Dumle eller Bröderna Hyland (som redaktör Lindqvist påstår att det hette på 70-talet då Carl Gustaf blev kung och träffade den uppblåsta högfärdstokan Silvia.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hon behöver sannerligen inga lökskal(bh)
Vi får se om vi klarar att skilja astrarna från vettet på fredag.
Annars blir det surt i röven av rönnbär men Rom brygdes inte på en dag och till sist, man ska inte jaga mygg med yxa när man sitter i glashus. Nu kan du be din sista potatis och sköt om dina sår så varar dom längre. ha de!

Anonym sa...

Det grövsta och mest omdömeslösa hittills dags, och det vill inte säga lite. Jag avser att uppmärksamma chefred Sigvardsson på din krönika.

Anonym sa...

Ja brösten är ju rätt grova, så Sigvardsson vill nog gärna ta sig en titta han också. Men Observer det mesta är inte vad det ser ut att vara. Allt är inte äkta vara, se bara på dig själv. Du är väl nån avdankad Diormoderat och hopplöst rojalistisk. Den som är för noggrann, får aldrig va´glad.
Carpe diem!

Anonym sa...

Håller med Tobbe om Silvia. Jag vet inte hur många år hon huserat i Sverige men kan fortfarande inte prata ordentlig svenska. Hon kommer ju inte från nån infödingsby, utan från Tyskland.
Hon borde lärt sig svenska för länge sen och mallig är hon också, så dä så

Anonym sa...

Såg henne nyss på TV4 och den överreklamerade förlovningen och fortfarande lika taskigt snack.
Att föräta sig är att äta för mycket, att förlova sig är att.....
Vem vet hur det går fram till bröllopet. Jag förstår inte hur en förlovning kan vara så djävla viktig. Observer tar väl fram konjaken ikväll men vi sticker på hockey, faan så mycket viktigare.

Anonym sa...

Jag håller inte med Torbjörn och Öhlin, jag tycker att vi behöver lite mer av fest och "glamour" när tiderna är som de är. Idag håller det stora flertalet med om att monarki är att föredra och då stör det inte mig att Sverige "tinar upp", det behövs. Jag röstade borgerligt i valet 2006, gör jag det igen i nästa val så beror det inte på det kungliga bröllopet. (Jag röstade på socdem tll och med valet 1998.)

Anonym sa...

Sveriges dyraste socialfall.

Lägg ner eländet nu och välj Tobbe till president istället.

Anonym sa...

jag håller med, hela kvällen samma skit i tv, så kommer det att hålla på ända tills dom gift sig.
FYFAN.

Anonym sa...

Tack!

Anonym sa...

Så ska slipstenen dras, du skriver vad många tänker men inte vågar tänka, du är våran August Strindberg!

Anonym sa...

Äntligen får han visa prinskorven offentligt med en monark mellan bena. Motionscyklarna på hans gym är nog säkert Monark.

Anonym sa...

Såg bilden på den konstiga människan i rött. Hon behöver ingen flytväst om hon trillar i vattnet.

Anonym sa...

Observer; du tänker alltså uppmärksamma den ansvariga utgivaren för en text som han redan i juridisk mening lika gärna kunde skrivit själv? Wow. Det tar nog skruv.

Anonym sa...

Bo Vreser behöver nog en rundsmörjning snart.