måndag 9 februari 2009

I MORRN: Fyra veckor utan snus. Om jag saknar prillan? Jovars. Men varje gång jag öppnar dosan -- jag har tre hemma -- stinker det värre än när Brorsan vatt på toaletten. Så jag framhärdar.

TÄNKTE LÄGGA av med blogghelveten också. Lika bra att lägga av med allt. Lika bra att hänga sig i garaget. Så stötte jag ihop med en trevlig karlKonsum som lite apropå sa att han läser bloggen. Å fan. Jag har en läsare! Å inte vilken läsare som helst. Han diggar Ritchie Valens och bilar med morskt mullrande V8-or. En sån läsare kan man inte svika.

MEN HUR SKRIVA? Jag konsulterar en av de mest lästa svenska bloggarna --- www.kissies.se -- som inte har med urinvägsinfektion att göra utan skrivs av en 17-årig tjej som går på en gymnasieskola i Kungsholmen. Säkert nåt friskoleskit. Men Kissie når publik. Mellan 25 000 och 30 000 besökare varje dag. Vad har hon som inte jag har, mer än större bröst? Jag kollar för att apa efter. Dagens Outfit --- där tror jag mig hitta en lämplig infallsvinkel. Kissie visar upp sig i ny mundering varje morron. (Hon tvingar upp sin farsa för att fotta henne.)

MEN SÅNA BILDER på mig? Sååååååååå upphetsande: Måndag: Blå jeans, svart t-shirt, svart skjorta, svarta boots. Tisdag: Andra blå jeans, annan svart t-shirt, annan svart skjorta, samma svarta boots. Onsdag: Se måndag. Torsdag: Se tisdag.

KALSONGERNA är heller inte så mycket att hetsa upp sig för. Jag charmades av en såndär telefonförsäljare för några år sen och nu har jag två lådor fulla med Tono-kalsingar. Behöver inte köpa nya kalsipper så länge jag lever. Men visa upp mig i dom på bloggen som dagens Kalsing-Outfit? Nä, jag är tveksam.

Å VEM Skulle förresten gå med på att vakna tidigt för att fotta mig till bloggen?

KISSIE TJÄNAR storkovan på sin blogg. Företag annonserar hos henne. Vem fan skulle kunna tänkas annonsera här? PRO möjligen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har kollat nu, inte fan blev jag intresserad. En helt vanlig blogghora som den andra, vad hon nu hette,??

Anonym sa...

Lägg inte ner för guds skull !

Din blogg är ju en av de få som handlar om något intressant ( jänkare, Elvis m.m ).

Anonym sa...

Jag tycker inte heller du ska sluta men du kanske tycker att du måste renodla Bloggen och inte skriva om allt? Eller också är det det som är att blogga, att blanda olika ämnen.

Anonym sa...

En hora var sjuk och frågade en annan hora - Kan du låna mig ett par hundra tills jag kommer på rygg igen?
Håll ut Tobbe, vi hamnar på rygg tids nog.

Helena sa...

Hur jäkla intressant är det då ? Att se och veta vad hon har på sig. Hoppas det är ironi i det senaste inlägget...

Är det de´DU vill ha på din blogg, outfit och reklam, så ska vi nog både ordna fram morronfotograf och reklam annonsörer !

Anonym sa...

Jag förstorade upp blogghoran lite,
MEN det är en transvestit, för fan.

Torbjörn sa...

NÄHÄDU, Allan, ingen transvestit där inte, HON är äkta vara.

Anonym sa...

Har du känt efter? Ansiktsdragen verkar misstänkt manliga.
Du vet hur det gick för Cornelius W