fredag 18 september 2009

TELEFONENCorren funkar numera nåtsånär. Det händer att folk som ringer hamnar rätt. Fast när jag ringer ut hamnar jag lite var som helst. Rätt kul, man får hela tiden nya kompisar. För ett tag sen ringde Janne, en byggjobbare i Linköping som var fly förbannad på regeringen. Såna vimlar det av. Janne är vidare orolig för det svenska medieklimatet. "Det är snart som i Italien och läser man ledarsidorna så är det ett och samma budskap som hörs."
SÅ ÄR DET. Heder alltså till Corren som låter mig härja fritt.
HÄRLIGT HÖSTVÄDER. Lyssnar till Rockabilly Radio när jag skriver. Vilka skor är bäst när man öser ut spån och skit ur hästarnas boxar? Mockaskor. Ha!
HAR DU hört den om snubben och donnan som träffades å hamnade i säng? Nästa morgon satt de och småsnackade vid frukostbordet. Snubben frågar: Kan du gissa va jag jobbar med? Donnan replikerar: Jag gissar att du är narkosläkare.
--- Å fan, hur kunde du gissa det? svarar snubben.
--- Därför att jag kände inget i natt.
SVERIGE ETT år före valet 2010: 262 696 öppet arbetslösa --- 121 754 i olika arbetsmarknadspolitiska åtgärder ---- 673 927 personer inskrivna som arbetssökande --- drygt 60 000 ungdomar i åldrarna 18-24 år öppet arbetslösa.

1 kommentar:

Crocodile Dundee sa...

Hästskor tror jag passar i stallet,eller krokodilskor. Jag har skjutit ett tiotal krokodiler och inte en djävel hade skor. Var får man tag i dom?