måndag 15 december 2008


DÖDSSJUK. Är jag. Flerdubbel urinvägsinfektion och 3-dubblerad lunginflammation. Tog febern nyss. Febertermometern är kass. Visade 37,8. Jag har minst det dubbla. Här intill visar Jultomten framfoten. Jag har sju komma tre meter till sängen. Funderar på att ringa hemtjänsten å få hjälp. Går inte. Telefonen befinner sig i en annan tidszon, ett annat universum. Tvättade Frugans bil i kväll. Slog in julklappar. En efterhängsen anonym läsare har i flera år tjatat om att jag borde låsas in på hospital. Börjar tro att fanskapet har rätt. Känner mig som Gogol när han skrev En dåres anteckningar. Och ni kommenterar å står i. tutt vill ha ett raffset. Ska se om det ligger nåra avdankade snören från ensilagebalarna i stallet. Nu kokar hjärnan. Såg Maud Olofsson på Aktuellt, det gjorde inte saken bättre. Hällde i mig ett helrör Treo på stört. Konstigt att vi gubbar alltid ska drabbas så oresonligt hårt när digerdöden slår till. Vi lär aldrig höras igen. Tack för den tid som var.

10 kommentarer:

Helena sa...

Men varför var du tvungen att ge dig ut och skrämma barn på stan när du känner dig så dålig ?
Fast damerna verkar vara nöjda....

Hoppas du klarat natten och att VI hör från Dig igen...

Anonym sa...

Nu vill dom inte ha det som står på lappen längre, utan det som står på tomten.

Utrikesministern sa...

Ett tips Tobbe. Ta en tub med Treo. Töm den till hälften. Fyll på med vodka och skaka i en minut. (Kanske räcker att du håller den i handen). Drick ur. Upprepa proceduren med den andra hälften av tabletterna, drick ur. Hjälper mot det mesta, även livslängden,

Anonym sa...

Sluta fjanta dig, skriv nåt om correns behandling av LHC-fylleristen och Electrolux. LHC fick dubbelt så mycket plats, vilken "journalistik"!

Anonym sa...

Du var smart och åkte till en annan by för att visa hur det står till med (för) ståndet. Trevligt, faktiskt! Och du!!!. I din ålder får man lätt ont i just urin röret och en bit upp när man bär sig åt så där. Ta det lite lugnare, va! Inte för att jag menar det.Jag trivs!

Anonym sa...

Ni har inte så många aspackade miljardärer på Electrolux väl?

Anonym sa...

Nu förstår jag varför Calle Bildt svamlar så mycket jämt.
En norsk massagestav; Ta ett tomt treorör och stoppa i 2 humlor el getingar...KLART!

Anonym sa...

HAHA nej så värst många aspackade miljardärer finns det inte här.

Anonym sa...

Då så, därav spaltutrymmet.

Anonym sa...

Ho ho ho! Vill bara önska god jul och gott nytt år!