onsdag 3 december 2008

JAG LÅTER PERSONKULTS--HYSTERIN grassera ytterligare några timmar ocn hänvisar i all ödmjukhet till en intervju som den mytomsusade matronan Marilyn på ABF Östergötland gjort med Den Store Folkbildaren. Kolla själv --- och kolla framförallt den läckra bilden på mig framför de stolt vajande, röda fanorna. Så ser det ut när Tobbe Folkförvillare 1 maj-talar i den alliansfria zonen Boxholm.
www.abf.se/ostergotland

5 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt jobbat. Läste du Löfvens inlägg på IF Metall idag? När Sverige inte har en kapabel regering tröstar jag mig med att vi har en bra fackordförande. Se inlägget på http://www.ifmetall.se

Anonym sa...

Intervjun med ABF gav åtminstone något kött på benen, din egen tidning lyckas i vanlig ordning inte prestera mer än det som läggs framför ansiktet.
I övrigt delar jag "Raggares" synpunkt angående "Obeserver". Märkvärdigt tyst från det (h)-hållet.

Anonym sa...

Man får väl tacka herr Söderberg för credit. Men vad då "något" kött på benen?

Jag fick med en hint om Måååd och det var väl bra? Och raggmunken, elvis och prostatan. Det enda som återstår att berätta om pristagaren är hans fallenhet för whiskey i skurvattnet, adventsbelysning, kärleken till Tutt, realtionen till Sillen och sånt - men då är vi tillbaka på ruta ett. Bloggsåpa, typ.

Nu blev det ju nästan seriöst. Känns konstigt...

Anonym sa...

lägg av
whisky i skurvattnet????????

Anonym sa...

konstigt
jag hamnade på abf och gick därifrån till tobbes blogg men den ser helt annorlunda ut
hint om Mååd??????