torsdag 11 december 2008

IKVÄLL HÄNDE DET: Jag kollade Maud Olofsson på teve utan att göra en Elvis och skjuta sönder skärmen. Fick inte ens sura uppstötningar när jag såg´na.
BILDEN till höger har jag hämtat från Paola Svenssons hemsida: http://www.paola.svensson.dinstudio.se/ --- och gissa vad som låg och väntade i Correns reception? Ett härligt, Paola-arrangerat collage plus två paket inslagna i Elvis-papper. Avsändare: Paola och Anders Svensson. Tillvaron vimlar av underbara människor.
BILDEBATTEN under mitt förra inlägg tog rejäl fart. Söderberg menar att debatten körde i diket. Kanske det, men kul är den, och allt annat än förutsägbar. Det blir aldrig förutsägbart när Rolf, Allan och blondbomb lossar handbromsen å går loss på alla cylindrar. Den som fick fart på dom var Anders Blom.
ANDERS BLOM erbjuder sig att låna ut sin Cheva 54a till mig nästa sommar. Om han fixar Skyliner 57an innan dess. Det gör han säkert. Och nu kan det avslöjas -- glöm inte var du läste det först: När Nostalgikvällarna i Vadstena drar i gång 2009 finns landshövding Björn Eriksson på plats. Och gissa vilken kärra han rattar -- just det, Anders Bloms Cheva. Allt är redan spikat -- jag vet för det är jag som fixat det (avdelning skryt) -- men nu undrar jag om inte Hövdingen ska komma farande i Bloms Skyliner i stället. Svårt val. Vad säger Anders?
HURSOMHELST -- en härlig kväll blir det, med The Hub Caps på scenen. Glöm inte Anders Bloms blogg: http://duckflower.blogg.se -- där hittar du Projekt Skyliner.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså är det bestämt nu att Hövdingen ska med, skoj !

Ni får välja vilken bil ni vill, Forden kommer se ut som den är på rymmen från skroten så ska ni färdas med stil så ta Chevan.

Vilket team:

Presleydenten, Hövdingen och Tant Grön.

Anonym sa...

Pengarna till fordonsindustrin är ett bra beslut och som du skriver kan inte alliansen göra ngt annat men när ska satsa på utbildningar och annat som de drog ner på förut?

Anonym sa...

Aj fan, skrev under fel inlägg. ANDERS BLOM --- det är DU som sitter i framsätet när Hövdingen rattar Chevan eller Forden. Självklart.

Anonym sa...

Nja, är lite tveksam det kändes som jag fick mina "15 minuter" förra året efter arktikeln i Corren.

Var lite tveksam till att ställa upp på det men det var ju iof en kul grejj och tidningartikeln blev ju jättebra men jag trivs inget vidare i rampljuset / är ingen linslus även om det kan verka så när man läser tidningen eller min blogg.

Duck Flower´s Official Website har jag många gånger funderat på att lägga ner av den anledningen men jag gör den för de som har samma intresse av bilar och bilträffar som jag har och som tycker det är skoj att kolla på bilder från bilträffar och k-spaning och vad det nu är vi har på sajten.

Denna rampfeber eller vad man ska kalla den var oxå en av anledningarna till att jag lade ner detta med musiken trots att jag var hyfsad på Rock n Roll samt ( usch nu låter det som skryt ) en av Östergötlands eller i alla fall Skänninges bästa Bellmansångare.

Visserligen kommer ju spotlighten i Vadstena så att säga mest vara rikatd mot Björn Eriksson men jag är ändå lite tveksam till att köra själv och jag tycker det vore skoj om Presleydenten ville vara chaffis åt vår hövding.

Vad säger du Tobbe ??

Trevlig helg önskar Anders B.

Anonym sa...

Fredagsfrågan..inte helt lätt men jag tror låten skrevs av Ole Osimo
och sjöngs in av Owe Vintersnor och Ewert von Rosin. En på den tiden välkänd duo tillsammans med Bröderna brothers och Husqvarna Singers.

Anonym sa...

haha tack trumpetarn, jag fatta noll när jag läste frågan men nu fattar jag. Husqvarna Singers är ett av mina favvoband/fniss/

Anonym sa...

Men vad händer om inte representanthuset i USA säger ja, då spelar det ingen roll vad Sverige gör.

Anonym sa...

Blondbomb..ja dom behöver man inte syna i sömmarna trots att dom lever en knapp tillvaro idag.
Jag hörde dom i Jönsqvarna senast och satt som på nålar och trampa. Dom la på en rem på slutet och då stod mönstret klart. Mina ögon stod i zick-zack efteråt men efter ett par kast på dynan kände jag mig som en lapp och insydd som en fånge men nu mår jag bra och tar snart fram trumpeten för ett solo till tredje advent.

Anonym sa...

Du läser just nu en av Sveriges mest tragiska o misslyckade Bloggar. Mitt tips är att du genast söker dig härifrån, för din hälsas skull.

Anonym sa...

Observer...mitt tips är att du först och främst följer ditt eget råd. Den som lyder råd är vis.

Anonym sa...

Observer, ändå kan du inte låta bli att titta in då och då. Du är nog lite nyfiken i alla fall.
Varför kommer du inte med några nya inlägg som höjer kvalitén på bloggen? Har du nåt att tillföra?

Anonym sa...

Äntligen är Observer här igen så det blir någon ordning på svamlet.

Anonym sa...

Det ska bli kul att se.
Såg en udda bakrutedekal igår
-Bättre en ratt i en Taunus
än en tratt i anus-
Jag vet inte vilket som är sämst.

Anonym sa...

Beroende på vilken läggning man har förstås. Har aldrig gillat fikusar(växten)eller bakpulver.

Anonym sa...

Fredag är stora svamlardagen
det här var kul att läsa

Anonym sa...

Obsverver om du följer länken nedan så kan du få ditt lystmäte av högintellektuell finkultur som kanske är mer i din smak:

http://eddiemeduzablogg.blogspot.com/

Anonym sa...

EDDIE MEDUZA ÄR KUNG

Anonym sa...

Bengt Sändh känner jag väl. Jag tror inte att han uppskattar att du använder hans namn i en blogg.
Du kan väl allt om snus och svampar också kan jag tro. Det var fantasilöst, så byt snarast, innan han får reda på detta. Han är inte att leka med kan jag säga.

Anonym sa...

ok

Anonym sa...

Börje Lundin alias Bengt Sändh. Du får förlåta om jag lät barsk men enligt HITTA finns det bara en Bengt Sändh i Sverige och skulle han gå in på LETA och slå sitt namn, så får han säkert träff på din kommentar i den här bloggen och det är ju inte bra. Det finns så många andra namn man kan ta till för att vara anonym, om man vill. Det var inte för att vara elak, snarare tvärtom.