onsdag 10 december 2008



SEN JAG snagga mej är huvet precis tomt. Hittar inget att skriva om. Lägger ner blogghelvetet. Å var fan la jag jul--dekorationsbelysningen till bilen? En fräckt fager julgran i regnbågens alla färger. Frugan påstår att hon skäms när hon åker med. Kvinnor är besynnerliga. I dag om två veckor kommer Jultomten. Wunderbaumgranen är min hyllning till Barack Obamas tillträdande kabinett.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du kanske är som Simsons..hans styrka satt i håret.
Han dödade 1000 fiender med en käke från en nyslaktad åsna och senare 4000 med bara händerna.
Delila ordnade lömskt så att hans 7flätor rakades av och han blev som vem som helst. När håret växte ut igen så kom styrkan tillbaka så ta det lugnt.
Små adventsljusstakar 12v till bilen är svåra att få tag i, har sökt över allt. Det finns en snygg batteridriven till bilen på affären 10:an på Klostergatan för 35 spänn. Tröstade du dig med lite raggmunk idag eller?

Helena sa...

Jag som har en tid för klippning, dock inte tänkt mig sååå kort som dig !, men får nog tänka om, om det nu stämmer att det tömmer insidan...

Anonym sa...

Jag ska i korta drag berätta vad som hänt din hjärna. Bufflar springer för sitt liv om dom blir jagade av rovdjur, och dom svagaste blir oftast offer. Det sker för att stärka hjorden bestående och överlevnad. Är du med? Samma sak skulle alltså ske med vår hjärna att vi utsätter den för alkohol tex. då tar alkoholen död på dom svagaste cellerna och dom snabbaste vinner. Du kan ha för söliga celler som du måste rensa ut och ta till den nödvändiga WISKYN för att få en klar bättring i bloggeriet. Bara en god tanke.

Anonym sa...

Whisky är bra....då blir det roligare att vara snaggad.

Anonym sa...

Men lägg av att vara en sån sjåpig typ. Du är bättre än så. Skulle Reinfeldt deppa för att han inte har nåt hår?

Anonym sa...

Han borde deppa utan hår